Vinkit rasvaisen ja kiiltelevän kesäihon ehkäisemiseen - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

5 vinkkiä rasvaisen ja kiiltelevän kesäihon ehkäisemiseen

Korkeammat lämpötilat ja ilman kohonnut kosteuspitoisuus, yhdistettynä vietettyihin hetkiin auringossa ja uimassa, saavat usein ihon talinerityksen epätasapainoon.
1
Jaa

Lopputuloksena voi olla sekä rasvainen että kiiltelevä iho. Voit aloittaa ennaltaehkäisyn jo kylpyhuoneessa, mutta pysytteleminen varjossa myös auttaa.

Puhdista!

Jan Marini Bioglycolic Oily Skin Cleansing Gel on syväpuhdistava ja vaahtoava puhdistusgeeli, joka kuorii ihoa kevyesti liuottaen epäpuhtauksia ja parantaen ihon pinnan rakennetta.

Kosteuta!

Kesälläkin iho tarvitsee kosteutta - mutta ei niinkään rasva-aineita. Kosteuta ihoa kevyellä päivävoiteella - Kiehl's Ultra Facial Gel Cream on kevyt 24 tunnin voide, joka vähentää näkyviä huokosia, kosteuttaa ja jättää pehmeän, tasaisen ja mattapintaisen ihon.

Hillitse!

Vaikka olisit hyvin valmistautunut, ihon kiiltely saattaa tulla ikävänä yllätyksenä päivän aikana. Voit kuitenkin varustautua tällaisiin tilanteisiin vesipohjaisilla täsmätuotteilla. Paula’s Choicen Shine Stopper Instant Matte Finish häivyttää laajentuneita ihohuokosia, absorboi talia ja tekee ihosta mattapintaisen. Voidaan käyttää sekä meikin alla että päällä päivän mittaan.

Tasoita!

BareMinerals Matte Foundation SPF 15 hillitsee ihon kiiltelyä ja tekee ihosta mattapintaisen ilman, että se tukkii huokosia. Mineraalipohjaiset talia absorboivat ainesosat antavat luonnollisen matan lopputuloksen, joka pysyy koko päivän.

1
Jaa

Lue lisää

KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024