Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Arantxa Álvarez: “Meikki tuo lisämaustetta elämään!"

Ruotsalaisen televisio- ja radiojuontaja Arantxa Álvarezin säteilevä persoonallisuus sopii täydellisesti yhteen hänen hehkuvan ihonsa kanssa. Nyt hän kertoo KICKSille, kuinka hän ylläpitää hehkuaan sisäisesti ja ulkoisesti!

Hei Arantxa! Mikä herättää sisäisen hehkusi ja saa sinut tuntemaan, että olet ”glowrious”?
– Sanoisin, että sisäisessä hehkussani on kyse itsetunnosta ja itseluottamuksesta. Valitettavasti yhteiskunta on rakennettu siten, että on väärin uskoa itseensä ja tietää arvonsa. Mielestäni jokaisen tulee tuntea, että itseensä uskominen on ok tai enemmänkin kuin vain ok. RAKASTAN työtäni ja saan todella paljon nautintoa ja koen ylpeyttä siitä, että saan luoda ja kirjoittaa käsikirjoituksia. Tunnen ylpeyttä myös silloin kun esimerkiksi livelähetys tai vastaava on mennyt erittäin hyvin. Silloin tunnen olevani ”glowrious” työroolissani. Pidän tunteesta, että sisäinen ”bossladyni” pääsee esiin.

Ihosi hehkuu myös upeasti! Miten hoidat sitä?
– Rakastan hyvää kuorintaa! Tykkään myös, kun iho saa syväkosteutusta nukkuessani - yönaamio Origins Drink Up Intensive on kerrassaan uskomaton. Olen saanut myös kokeilla Estée Lauderin Advanced Night Repair -seerumia, johon olen suoraan sanottuna täysin ihastunut. Käytän sitä aamuin ja illoin, ennen kuin levitän kasvovoiteen. Se toimii myös meikin alla!

Oletko aina hoitanut ihoasi?
– Äiti sanoi minulle lapsena, että ”sinun pitää rasvata ihoasi ja pitää siitä huolta”, ja olen aina tehnyt niin. Mutta ÄLÄ tee niin kuin minä tein muutama vuosi sitten, kun heti kevätauringon tullessa esiin ajattelin, että on hyvä idea polttaa ihoa auringossa nopean rusketuksen saamiseksi. Aaah, miten nuori ja tyhmä olinkaan!

Kuinka meikkaaminen vaikuttaa sinuun?
– Nuorempana en voinut lähteä kotoa ilman meikkiä. Minulla piti oikeasti olla meikkiä KOKO ajan. Kun urheilin, menin kouluun, kävin nopeasti kaupassa ostamassa maitoa. Mutta viime aikoina meikistä on onneksi tullut jotakin, jota arvostan VALTAVASTI, kun olen alkanut nähdä meikin työkaluna, jonka avulla voin olla leikkisä ja luova. Meikki auttaa välittämään tunnetta, eikä meillä ole sama tunne joka päivä. Meikki ei määrittele minua ihmisenä, mutta se tuo lisämaustetta elämään ja rakastan sitä!

Onko meikkipussissasi jokin glow-suosikki?
– Aurinkopuuteri ja poskipuna ovat ehdottomia ihanan hehkun saamiseksi. Mutta kun haluan luonnollista hehkua koko iholle, Smashboxin sävytetty päivävoide Halo on hyvä valinta.

Mikä on kaikista tärkein tuote meikkipussissasi?
– Ette voi tehdä minulle näin! YKSI tuote??? Hmm... Sitten sen on oltava aurinkopuuteri. Sillä pääsee kuitenkin pitkälle. Ehkä ei ihan koko matkaa, mutta kuitenkin pitkälle!

Mitä kauneus merkitsee sinulle?
– Minulle kauneudessa on kyse oikeasti siitä, minkälainen ihminen olet ja miten kohtelet muita ihmisiä. Kauneus tarkoittaa minulle sitä, että haluat ja uskallat elää parasta elämääsi. Voit myös mielellään tehdä sen kosteutetulla iholla ja kauniisti rajatuilla silmillä.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331