Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

BeautyAct: Your new makeup favourites

Piditkö KICKS Beauty -meikeistä? Siinä tapauksessa tulet rakastamaan näitä BeautyAct-tuotteita! BeautyAct-meikit hoitavat ihoasi: ainesosalistoilta löytyvät muun muassa hyaluronihappoa ja niasiiniamidia. Mutta ennen kaikkea meikit ovat laadultaan ammattitasoisia, runsaspigmenttisiä ja helppokäyttöisiä!

Jos pidit KICKS Beauty Translucent Loose Powder -tuotteesta, tulet saamaan saman lopputuloksen BeautyAct Hydra Sheer Loose Setting Powder Translucent -tuotteella.

 

Jos pidit KICKS Beauty Mattifying Primer -tuotteesta, tulet saamaan saman lopputuloksen BeautyAct All Day Matte Filter Primer -tuotteella.

Jos pidit KICKS Beauty Daring Extra Black Mascara -tuotteesta, tulet saamaan saman lopputuloksen BeautyAct Daring Impact Mascara -tuotteella.

Jos pidit KICKS Beauty Hydrating Primer -tuotteesta, tulet saamaan saman lopputuloksen BeautyAct Prickly Pear Hydra Primer -tuotteella.

Jos pidit KICKS Beauty Contour Kit -tuotteesta, tulet saamaan saman lopputuloksen BeautyAct Iconic Contour Kit -tuotteella.

Jos pidit KICKS Beauty Blur Primer -tuotteesta, tulet saamaan saman lopputuloksen BeautyAct Instant Blur Primer -tuotteella.

Jos pidit KICKS Beauty Setting Spray -tuotteesta, tulet saamaan saman lopputuloksen BeautyAct All Day Matte Setting Spray -tuotteella.

Jos pidit KICKS Beauty Glow Kit -tuotteesta, tulet saamaan saman lopputuloksen BeautyAct Iconic Glow Kit -tuotteella.

Jos pidit KICKS Beauty Dewy Setting Spray -tuotteesta, tulet saamaan saman lopputuloksen BeautyAct Dewy Coco Setting Spray -tuotteella.

Jos pidit KICKS Beauty Brow Pomade -tuotteesta, tulet saamaan saman lopputuloksen BeautyAct Sculpt & Hold Brow Pomade -tuotteella.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331