Fabulous Farah: "Käytän melkein aina väriä huulilla" - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Vain tänään! –20% yli 60 euron ostoksista koodilla JUNE20. Voimassa jäsenille ja jäseneksi liittyville, ainoastaan verkkokaupassa.

Fabulous Farah: "Käytän melkein aina väriä huulilla"

Musikhjälpen, Melodifestivalen ja På Spåret – Farah Abadi on nähty monissa ruotsalaisissa ohjelmissa. Aina ajankohtainen juontaja kertoo värikkäästä tyylistä, ikimuistoisista virheistä kauneudenhoidossa ja hiusten muotoilusta silitysraudalla.
Jaa

Nimi: Farah Abadi
Ikä: 36 vuotta
Perhe: Puoliso Johan ja lapset Zakarias ja Juni
Ammatti: Tv- ja radiojuontaja
Nyt ohjelmassa: Ruotsalainen TV-sarja Historien om Sverige med Farah
Asuinpaikka: Rivitalo Malmön lähellä

Miten kuvailisit tyyliäsi?

”Pidän väreistä ja haluaisin mieluiten näyttää karkilta! Mielestäni vaatteiden ja meikin ei välttämättä tarvitse olla kauniita tai seksikkäitä. Minulle tärkeintä on, että niiden kanssa on hauskaa. Punaan melkein aina huulet ja vältän beigejä sävyjä. Mutta usko tai älä, minulla on itse asiassa nudenvärinen huulipuna! Käytän sen kanssa voimakkaita värejä, kuten pinkkiä. Sillä voi muunnella värin voimakkuutta tai huulten mattaisuutta.”

Mitkä ovat hauskimmat virheesi kauneudenhoidossa?

”Monien muiden tapaan nypin kulmani nuorena. Onneksi kulmakarvani ovat kasvaneet takaisin! Toinen virhe oli se, kun 16-vuotiaana meikkasin itseni trendin mukaisesti hyvin kalpeaksi. Silloin meikkivoidetta piti olla koko kasvoilla, mieluiten jopa kulmilla ja huulilla. Näytin lähes elottomalta! Poskipunaa ei käytetty, mutta onneksi löysin sen myöhemmin.”

Jos voisit palata ajassa taaksepäin ja antaa nuorelle itsellesi kauneusvinkin, mikä se olisi?

”Pyytäisin itseäni lopettamaan hiusten suoristamisen silitysraudalla! Siihen aikaan ei ollut suoristusrautoja, joten käytin silitysrautaa. Muistan erityisesti, kun olimme luokan kanssa retkellä ja menossa uimaan, kun yksi pojista sanoi meidän tyttöjen tuoksuvan popcornilta. Me todella poltimme hiuksiamme.”

Mitä kosmetiikkatuotteita sinulla on aina laukussa?

”En pidä arkena kovin monia tuotteita mukana. Jos nukun poissa kotoa, otan aina mukaan hyvän kasvoputsarin ja täyteläisen kasvovoiteen. En halua mennä nukkumaan meikit kasvoilla ja herätä suttuisin silmin.”

Mitkä ovat parhaat kauneusvinkkisi?

”Käytän usein samaa tuotetta moneen paikkaan. Rakastan käyttää esimerkiksi aurinkopuuteria luomilla, nenällä ja poskipäillä, ja voin hyvin käyttää huulipunaa poskipunana! Käytän mieluiten mahdollisimman vähän tuotteita meikissäni.”

Jaa
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024