Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Ihoa ilmansaasteilta suojaava kosmetiikka

Kuumin ihonhoitotrendi juuri nyt on niin kutsuttu ”anti pollution”, eli kosmetiikka, joka suojaa ihoa ulkoa päin tulevilta saasteilta. Uusi tutkimus nimittäin osoittaa, että auringon ja geeniemme lisäksi myös ulkoapäin tulevat erilaiset saasteet vaikuttavat ihomme ikääntymiseen.

On selvää, että auringon säteily on haitallista, ja meistä on tullut ahkeria UVA- ja UVB-suojien käyttäjiä. Tiedämme myös, että geenitekijämme vaikuttavat siihen, ilmestyykö ihollemme helposti näkyviä ikääntymisen merkkejä. Uusi tutkimus kuitenkin osoittaa, että pelissä on mukana myös yksi lisätekijä: ilma, tai tarkemminkin, ilmansaasteet. Kaupunki-ilmamme sisältää muun muassa pieniä mikroskooppisia nokihiutaleita, pölyä ja erilaisia vapaita radikaaleja, jotka hajoavat soluissamme. Nämä ovat peräisin muun muassa autoista ja tehtaista, ja liiallinen altistuminen tällaisille ulkoisille haittatekijöille voi aiheuttaa ennenaikaista ihon vanhenemista. Lisäksi jatkuvat lämpötilan muutokset ja toimistoympäristö stressaavat ihoa.

Nyt lanseerataankin uudenlaisia, ihoa saasteilta suojaavia ihonhoitotuotteita. Nämä tuotteet sisältävät usein suuren määrän antioksidantteja, vitamiineja ja suojakertoimen, jotka kaikki yhdessä suojaavat ihon suojakerrosta, neutralisoivat haitallisia aineita ja lisäksi korjaavat ihoa, jos vahinkoa on jo tapahtunut.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022