Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Ihonhoitoa merestä

Vahvistava plankton, merikollageeni ja kosteuttavat levät ovat joitain maailman valtamerien ainesosista, joita ihosi rakastaa. Tutustu suosikkeihin, jotka saavat voimansa sinisestä merestä!

Ilmastoneutraali: Kora Organics

Kora

Supermalli Miranda Kerrin brändi Kora Organics kuvailee tuotteitaan ilmastoneutraaleiksi. Ekologinen ja 100 % vegaaninen ihonhoitosarja sisältää muun muassa erilaisia leviä, kuten Active Algae Lightweight Moisturizer Day Cream -voiteen, jossa on viherlevää ja sveitsiläistä jäätikkövettä. Voide on myös uudelleen täytettävä, joten vältät tarpeettomat pakkausmateriaalit, kun ensimmäinen purkkisi loppuu.

Rakkaus maailman valtameriin: One Ocean Beauty

One Ocean Beauty

Vegaaninen ihonhoitomerkki One Ocean Beauty käyttää aktiivisia meren ainesosia, kuten merikollageenia ja erilaisia leviä, kaikista maailman valtameristä. Tuotemerkki ei myöskään toimi vain paremman ihon puolesta, vaan se edistää myös terveempää meriympäristöä maailmanlaajuisesti. Kosteuttava ja heleyttävä kasvoöljy Ultra Hydrating Algae Oil sisältää vitamiinipitoista merisalaattia, mikrolevien öljyä, joissa on omega-9-rasvahappoja sekä jojoba-, manteli- ja argaaniöljyjä.

Kosteuttavat levät

The Ordinaryn Marine Hyaluronics Serum -seerumissa meri on todella läsnä ainesosaluettelossa. Sen lisäksi, että se sisältää havaijilaisia punaleviä, sinilevää ja meribakteerien sakkarideja – kaikki tämän kevyesti kosteuttavan seerumin vesi on kerätty kestävän kehityksen periaatetta noudattaen.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331