Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Isabella Löwengrip: ”Tuotteeni tulevat löytymään kaikkien naisten kylpyhuonekaapeista”

Toivotamme kauneudenhoitomerkki Löwengripin tervetulleeksi KICKS-verkkokauppaan! Yrityksen perustaja Isabella Löwengrip jakaa parhaat ihonhoitovinkkinsä ja kertoo kauneusfilosofiastaan.

Ruotsalaisesta Isabella Löwengripistä tuli teini-ikäisenä Pohjoismaiden suurin bloggaaja Blondinbella-blogillaan. Nyt hän on 27-vuotias, yrittäjä ja johtaa mm. omaa kauneudenhoitoyritystään Löwengripiä, joka nyt lanseerataan KICKSillä. KICKS Magazine tapasi Isabellan juttutuokiolla.

Milloin kiinnostuksesi kauneudenhoitoa kohtaan alkoi?
Olen aina ollut hyvin kiinnostunut kauneudenhoidosta. Ihoni ja hiuspohjani ovat herkkiä, ja olen kokenut haasteelliseksi sopivien tuotteiden löytämisen. Unelmoin pitkään oman kauneudenhoitobrändini perustamisesta.

Onko suhtautumisesi kauneuteen muuttunut vuosien kuluessa?
Ei ole olemassa voidetta, joka tekisi ihmeitä. Kauneudenhoidossa kyse on sisäisestä tasapainosta ja siinä yhdistyy se, miten voit, syöt ja elät. Tänään elän paljon terveellisemmin ja pidän parempaa huolta itsestäni kuin viitisen vuotta sitten.

Miten kuvailisit brändiäsi Löwengrip?
Löwengrip-tuotteet ovat tehokkaasti vaikuttavia ja hyvin hellävaraisia. Uskon, että tärkein tekijä menestyksellemme on se, että tuotteemme lunastavat lupauksensa.

Mitkä tuotteet mielestäsi edustavat brändiä erityisen hyvin?
Olen erityisen ylpeä Advanced Skin Care -tuotelinjastamme. Olemme sarjassa onnistuneet yhdistämään AHA- ja BHA-happoja retinolin kanssa ja tuotteet sopivat herkälle iholle, mitä kukaan muu ei ole aikaisemmin tehnyt.

Mitä tuotteita suosittelet kesää ajatellen?
Suosittelisin tuotelinjaamme Luminous Bronze, joka sisältää hajusteettomia ja hellävaraisia itseruskettavia. Rakastan auringossa päivettynyttä ihoa, mutten koskaan ota aurinkoa, sillä tiedän, miten vahingoittavaa UV-säteily on.

Mikä on kaikista paras kauneudenhoitovinkkisi?
Säteilyni tulee siitä, että olen sinut itseni kanssa ja uskon omiin kykyihini. Olen kiitollinen ja harvoin huolissani siitä, mitä muut minusta ajattelevat. Mitä tulee tuotteisiin, kosteutus on tärkeintä. Päiväni venyvät usein pitkiksi ja täyttyvät kokouksista, luennoista ja illallisista. Jotta meikki, iho ja hiukset pysyvät kauniina koko päivän, on tärkeää huolehtia kosteutuksesta.

Miltä Löwengripin tulevaisuus näyttää?
Visionamme on, että Löwengrip löytyisi jokaisen naisen kylpyhuoneen kaapista. Ja huomioiden se, miten sosiaalisen median kanavani kasvavat useissa eri maissa, on meille myös luonnollista kasvaa ulkomailla. On hauskaa saada inspiroida naisia ympäri maailman voimaan paremmin ja olemaan onnellisempia.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331