Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Mikä arkkinaamio on? 
Klassisella naamiolla tarkoitetaan voide- tai savikoostumusta, joka levitetään iholle. Arkkinaamio (englanniksi sheet mask) on sen sijaan valmistettu ohuesta paperista, kankaasta, geelikalvosta tai selluloosasta, joka on kyllästetty aktiiviainepitoisella seerumilla. Ihan ensimmäiset arkkinaamiot palvelivat lääketiedettä: niillä hoidettiin palovammoja. Naamio suojasi vaurioitunutta ihoaluetta ja nopeutti paranemista. Toisenlaiset versiot arkkinaamioista löysivät tiensä kauneussalonkeihin, missä kosmetologit ottivat ne osaksi hoito-ohjelmiaan. 

Arkkinaamion valtti on sen kyky pitää aktiiviaineet aivan ihossa kiinni, jolloin naamion teho säilyy maksimaalisena koko vaikutusajan. Arkkinaamioiden suosion taustalla on ennen kaikkea K-kauneustrendi. Ihonhoitoon hurahtaneesta Etelä-Koreasta on tullut kauneusalan inspiraationlähde, ja siellä arkkinaamiot ovat keskeinen osa ihonhoitorutiineja. 

Mihin arkkinaamion teho perustuu? 
Arkkinaamioista löytyy klassisten naamioiden tapaan lukuisia vaihtoehtoja, jotka vaikuttavat eri tavalla. Valtaosa arkkinaamioista on kosteuttavia, mutta tarjolla on myös kiinteyttäviä, heleyttäviä ja silottavia arkkinaamioita. Arkkinaamioiden osakseen saama arvostus johtuu pitkälti siitä, että arkkinaamioihin käytetyt seerumit sisältävät runsaasti aktiivisia ainesosia (kuten hyaluronihappoa ja kasviöljyjä), mikä antaa usein heti näkyviä tuloksia.

Kuinka arkkinaamiota käytetään? 
Arkkinaamiot ovat yksittäispakattuja ja kertakäyttöisiä. Ennen naamion levitystä puhdista iho huolellisesti. Voit myös kuoria kasvot, jotta ihon pinnan kuolleet ihosolut poistuvat ja naamio imeytyy paremmin. Sitten vain taittelet naamion auki, levität kasvoille ja annat vaikuttaa ohjeen mukaisen ajan. Kun olet poistanut naamion, voit hieroa lopun seerumin ihoon. Lue pakkauksessa oleva käyttöohje huolella ennen naamion käyttöä.

Ovatko kaikki arkkinaamiot kasvonaamioita? 
Tarjolla on myös pieniä arkkinaamioita silmänseudulle (eye patches, eye pads), jotka auttavat vähentämään silmänalusten turvotusta ja tummuutta. Sekä erityisesti huulille tarkoitettuja arkkinaamioita, jotka sisältävät hyaluronihappoa. Ne kosteuttavat ja tekevät huulista täyteläisemmät.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331