Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Kuinka tärkeä terve hiuspohja on hiusten laadun kannalta?
– Kaikki alkaa hiuspohjasta! Hyvinvoiva ja kosteutettu hiuspohja sekä hyvä verenkierto ovat vahvojen hiusten perusta. Hiuspohja tarvitsee oikeita tuotteita yhtä lailla, kuin iho sopivia ihonhoitotuotteita. Kuiva hiuspohja tarvitsee kosteutta, kun taas rasvainen hiuspohja kaipaa tasapainoa. Oil Booster -hiusöljy tekee ihmeitä kuivalle hiuspohjalle ja Scalp Serum -seerumi puolestaan auttaa hillitsemään rasvaisen hiuspohjan talintuotantoa.

Miten hiuksia voi vahvistaa juuresta latvaan hiustenhoidon avulla?
– Hiukset kannattaa pestä sulfaatittomalla shampoolla, eikä hoitoainetta saa koskaan unohtaa. Lisäksi suosittelemme käyttämään omalle hiustyypille sopivaa hiusnaamiota viiden pesukerran välein. Lämpösuojan käyttö on myös tärkeä tapa suojata hiuksia, jos niitä muotoillaan lämmön avulla. Valitse hiuksiin jätettävä tuote, joka suojaa lämmöltä, kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Aurinko on yksi hiusten pahimmista vihollisista. Se kuivattaa hiuksia ja tekee niistä hauraita. Suojaa siis hiukset aina päähineellä.

Miksi joillain ihmisillä hiukset katkeavat, ennen kuin ne ehtivät kasvaa pitkiksi? Voiko katkeamisen estää?
– Hiussuortuvan elämässä on kolme vaihetta: kasvu-, siirtymä- ja lepovaihe. 80 prosenttia kaikista hiuksista on kasvuvaiheessa. Siirtymävaiheessa hius lopettaa kasvunsa, alkaa kutistua ja siirtyy lepovaiheeseen, jolloin se irtoaa. Meiltä putoaa noin 100 hiusta päivässä. Jos hiuspohja on terve, niin kaksi ensimmäistä vaihetta kestävät pidempään ja hiukset myös kasvavat pidemmiksi. Hair Vitamins -tuotteidemme kaltaiset apukeinot tekevät ihmeitä!

Miten vitamiinit ja lisäravinteet vaikuttavat hiusten laatuun?
– Biotiini auttaa hiustuppea tuottamaan keratiinia, joka on tärkeä proteiini vahvojen ja terveiden hiusten kannalta. Biotiinin ja muiden vitamiinien avulla hiuksista tulee sekä vahvemmat että terveemmät.

Mikä on pahin hiusten kulumiseen johtava virhe, josta ei välttämättä olla tietoisia?
– Suurin virhe on liiallinen shampoon ja muotoilutuotteiden käyttö sekä huolimaton huuhtelu shampoopesun jälkeen. Huuhtele aina enemmän kuin arvelet olevan tarpeellista! Tuotteiden jäämät voivat ärsyttää herkkää hiuspohjaa. Toinen helposti unohtuva asia on tyynyliinan laatu. Karkea tyynyliina repii hiuksia tavattomasti!

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti