Kosmetologimme Melina opastaa täydelliseen puhdistusrutiiniin - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Muista kirjautua sisään nähdäksesi henkilökohtaiset tarjouksesi!

Kosmetologimme Melina opastaa täydelliseen puhdistusrutiiniin

Öljy, vesi, geeli vai vaahto? Puhdistustuotteiden viidakossa on helppo eksyä. Onneksi apunamme on kosmetologimme Melina, joka jakaa ammattilaisen vinkkejä ja opastaa täydelliseen kolmivaiheiseen puhdistusrutiiniin.
Jaa

Iho altistuu päivittäin erilaisille rasituksille, kuten auringolle, tuulelle, saasteille ja muulle lialle. Siksi kasvojen puhdistus on yksi ihonhoitorutiinin tärkeimpiä vaiheita ja avain ihon hyvinvoinnille. Huolellisella puhdistuksella varmistat, että ihosta tulee puhdas ja sen luonnollinen kosteustasapaino säilyy. Lisäksi puhdistus muodostaa perustan ihonhoitorutiinin seuraaville vaiheille, joissa kasvovesi, seerumi ja voide pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon ja vaikuttamaan optimaalisesti. KICKSin kosmetologi Melina opastaa tehokkaan puhdistusrutiinin perusvaiheiden läpi.

Melinan kolme puhdistusvinkkiä!

1. Älä unohda niskaa ja kaulaa! Ne ovat kasvojen jatke ja tarvitsevat kasvojen tapaan puhdistusta meikkijäämien ja lian poistamiseksi.
2. Puhdista iho hellävaroen. Käytä tuotteita hellävaraisesti, älä hankaa. Ole erityisen varovainen puhdistussienten ja harjojen käytössä, jotta iho ei ärsyynny.
3. Vuodenaikoina, jolloin lämpötila vaihtelee paljon, tuotteita ei kannata vaihtaa ja sekoittaa liian usein, sillä se voi ärsyttää ihoa.

1. Loistava alku

Lian ja meikin poistamiseen kannattaa käyttää öljypohjaista puhdistusta. Se on hellävarainen ensimmäinen vaihe, joka puhdistaa ja kosteuttaa ja sopii erityisen hyvin kuiva- tai herkkäihoiselle. Talin poistaminen öljyllä rasvoittuvalta iholta voi vaikuttaa ristiriitaiselta.

Itse asiassa öljypohjainen puhdistus toimii periaatteella ”rasva liuottaa rasvaa”, joten menetelmä sopii erinomaisesti myös rasvoittuvalle iholle.

2. Kaksin verroin hyvä!

Kaksoispuhdistus ilmestyi monen ihonhoitorutiiniin, kun korealainen kosmetiikka valloitti maailman. Kaksoispuhdistuksella on monia etuja. Ihosta tulee pehmeämpi, ja se puhdistuu syvältä. Pääpiirteittäin menetelmässä on kyse kasvojen puhdistuksesta kahdella erilaisella tuotteella – öljypohjaisella sekä vesi- tai geelipohjaisella tuotteella.

Koska vesi itsessään kuivattaa, geelipohjainen puhdistus voi olla hyvä valinta herkkäihoiselle. Kuivalle iholle kannattaa valita tuotteita, joissa on esimerkiksi glyseriiniä tai keramideja. Retinoli ja salisyylihappo sopivat akneen taipuvaiselle ja rasvoittuvalle iholle.

3. Viimeinen silaus

Misellivesi on puhdistusrutiinin täydellinen viimeinen vaihe ja tuote, joka sopii useimmille ihotyypeille. Se sisältää molekyylejä, jotka keräävät itseensä lian ja meikin jäämät magneetin tavoin. Samalla misellivesi kosteuttaa ja jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi.

Pyyhkäise kasvot misellivedellä kostutetulla vanulapulla, ja olet valmis ihonhoitorutiinin seuraaviin vaiheisiin!

Psst! Kokeile sekoittaa öljypuhdistustuotteeseen rakeista kuorivaa tuotetta ihohuokosten erityisen tehokkaaseen puhdistukseen muutaman kerran viikossa.

Jaa

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/asiantuntijavinkit/kosmetologimme-melina-opastaa-taydelliseen-puhdistusrutiiniin

Tämä artikkeli on jaettu 1 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024