Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Kulmat kauniiksi 3 eri tavalla

Kulmakarvat – niin huolettoman luonnolliset, graafisen selkeät kuin trendikkään tuuheat – ovat katseesi kehys ja tuovat ilmeikkyyttä kasvoillesi. Me kerromme, miten ja millaisilla tuotteilla muotoilet, korostat ja kiinnität kulmasi kauniiksi!

Trendikkään tuuheille kulmille

Näytä lisää

Mikäli haluat kulmakarvoistasi leveämmät ja tuuheammat, puuterimainen kulmaväri on oikea valinta. Sillä saat kulmakarvoihisi lisää näyttävyyttä ilman että lopputulos vaikuttaa kovalta. Levitä väri viistokärkisellä siveltimellä. Syvyyttä sävyyn saat piirtämällä karvojen sekaan kapeita viivoja kulmakynällä tai kulmatussilla. Kuituja sisältävä värillinen kulmageeli viimeistelee lookin: se pitää kulmakarvat muodossaan ja antaa niille muhkeaa täyteläisyyttä.

Huolettoman luonnollisille kulmille

Näytä lisää

Mikäli haluat korostaa kulmakarvojasi mahdollisimman luonnollisesti, valitse kulmakynä. Sen avulla on helppo selkeyttää kulmakarvojen muotoa ja lisätä niihin väriä. Piirrä teräväkärkisellä kynällä ja kevyellä kädellä viivoja omien karvojen sekaan luomaan vaikutelma tuuheammista kulmakarvoista. Viimeistele look värittömällä kulmageelillä, joka pitää kulmat kuosissa ja antaa niille kauniin kiillon. Kokeille myös seerumia, joka ajan oloon vahvistaa ja tuuhentaa kulmiasi.

Graafisen selkeille kulmille

Näytä lisää

Kun kaipaat todella näyttävää ja kestävää lopputulosta, ota käyttöön värillinen kulmavaha. Vahalla ja viistokärkisellä siveltimellä on helppo täydentää harvakarvaisia kohtia. Mikäli tavoitteena on graafisen selkeät kulmakarvat, maalaa ne kauttaaltaan haluamasi muotoisiksi. Lisätehoa lookiin saat levittämällä kulmien ympärille peiteväriä ja hieman highlighteria, jolloin kontrasti voimistuu entisestään. Viimeistele look värillisellä kulmakarvageelillä, joka korostaa jokaista karvaa maksimaalisesti ja varmistaa lookin pysyvyyden.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331