Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Miranda Kerr ekologisesta kauneudenhoidosta: ”Olen itse toiminut testikaniinina”

Hän on huippumalli, yrittäjä ja intohimoinen ekologisen kauneudenhoidon puolestapuhuja. Miranda Kerr kertoo nyt suuresta intohimostaan, hänen omasta kauneusbrändistään nimeltä Kora Organics – löydät sarjan nyt meiltä KICKSiltä!

Hei Miranda! Olet useiden vuosien ajan tehnyt töitä kehittääksesi oman ekologisen Kora Organics -kauneusbrändisi. Miksi suhtaudut niin intohimoisesti ekologiseen kauneudenhoitoon?
- Mitä tulee ruokaan, ihmiset varovat, mitä suuhunsa laittavat, ja mielestäni meidän tulisi toimia samoin ihonhoitotuotteidemme suhteen. Kora Organicsin kehittäminen on kestänyt kauan. Halusin olla hyvin tarkka kaiken suhteen, aina tuotepakkauksista ainesosiin. Vaikeinta on ollut saada kaikki tuotteet hyväksytettyä ekologisina. Sertifiointiprosessi on pitkä, mutta koin sertifioinnin hyvin tärkeäksi. Kora Organics on saanut Cosmo-standard AISBL/Ecocert -hyväksynnän maailman johtavalta ekologisia tuotteita sertifioivalta organisaatiolta. Olen itse toiminut testikaniinina ja testannut kaikki tuotteet.

Keskeinen ainesosa Kora Organics -tuotteissa on noni-hedelmä Kaakkois-Aasiasta. Miksi käytätte sitä?
- Noni-hedelmällä on nuorentavia ja parantavia ominaisuuksia, ja se sisältää runsaasti antioksidantteja sekä A- ja C-vitamiineja. Se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja sillä on myös antibakteerisia vaikutteita. Filosofiamme on, että terve iho on kaunis iho. Meillä on holistinen elämänasenne. Sielu, aivot ja kroppa linkittyvät toisiinsa.

Millainen on aamurutiinisi?
- Aloitan jokaisen aamun kuivaharjaamalla vartaloni, tehostaakseni verenkiertoa ja poistaakseni kuollutta ihosolukkoa. Aloitan alhaalta jaloista ja etenen ylöspäin. Suihkun jälkeen levitän Kora Organics Noni Glow Body Oil -öljyä ja Noni Glow Body Balm -voidetta koko vartalolle, erityisesti alueille, jotka ovat erityisen riskialttiita raskausarville. Pesen kasvot Kora Organics Foaming Cleanser -puhdistusaineella, minkä jälkeen levitän kasvoilleni kylmään veteen kastetun kääreen, kolme kertaa kymmenen sekunnin ajan. Viimeistelen aamurutiinini Energizing Citrus Mist -kasvosuihkeella, Noni Radiant Eye Oil -silmänympärysöljyllä sekä Hydrating Moisturizer -voiteella, johon sekoitan muutaman tipan Noni Glow Face Oil -kasvoöljyä.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331