Näin hoidat kasvojen ekseemaa - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Näin hoidat kasvojen ekseemaa

Kasvojen ekseemaa esiintyy monilla ympäri vuoden, mutta joillakin se esiintyy vain tiettyinä vuodenaikoina, ja se pahenee yleensä syksyllä ja talvella, kun ilmasto on kuivempi ja kylmempi.
Jaa

Monet saattavat ajatella, että kuorintatuotteet ovat avain päästä eroon kuivista ja hilseilevistä alueista, jotka muodostuvat helposti ihottuman yhteydessä, mutta ne voivat itse asiassa pahentaa tilaa. Herkälle ja kuivalle iholle, jonka suojakerros on heikentynyt ja joka kärsii ekseemasta, olipa kyseessä sitten pieni alue tai laajempi osa kasvoja, on tärkeää valita ihonhoitotuotteet mahdollisimman huolellisesti, jotta heikentynyttä suojakerrosta voidaan ravita ja vahvistaa.

HOITAVA PUHDISTUS

Gentle Cream Cleanser on puhdistustuote herkälle ja kuivalle iholle. Pehmentävä puhdistusvoide, joka poistaa tehokkaasti lian, aurinkosuojan ja mahdollisen meikin samalla kun se vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta.

EKSEEMAN POWER COUPLES

Soft Calming Serum on seerumi, joka rauhoittaa paremmin kuin mikään muu. Se on ihanteellinen ekseemalle, sillä se vahvistaa ja tasapainottaa ihoa, ja sitä voidaan myös taputella hellävaraisesti silmänympärysiholle.

Barrier Extreme Moisturiser - 24h voide, jossa on useita luonnollisia ainesosia, kuten keramideja ja kolesterolia, joita ihossa on luonnostaan. Voiteeseen on lisätty näitä luonnollisia aineita, jotka kosteuttavat ja pehmentävät, sekä rauhoittavaa kauraöljyä, joka luo näkymättömän kalvon, joka auttaa vahvistamaan ihoa.

KORJAAVA KASVOVOIDE

CLINICAL Ultra-Rich Moisturizer on todellinen hengenpelastaja ekseemaan taipuvaiselle iholle. Voide on koostumukseltaan täyteläinen ja runsas, ja se sopii hyvin kuivalle ja reaktiiviselle iholle. Karitevoi pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Keramidit, jotka ovat yksi ihon ulkokerroksen tärkeimmistä ainesosista, suojaavat ulkoisilta rasituksilta ja niillä on kosteutta sitova ja uudelleenrakentava vaikutus.

Ekseema on monille hyvin stressaava asia, mutta hyödyllisen ja hellävaraisen ihonhoitorutiinin avulla ihon tila voi parantua huomattavasti. Jos sinusta tuntuu, että haluat lisää neuvoja ihollesi sopivasta rutiinista, älä epäröi ottaa yhteyttä kosmetologeihimme.

Ammattilaislaatuisen ihonhoidon suosikkeja

Jaa
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024