”Pride on kaikille tilaisuus juhlia rakkautta ja yhdenvertaisuutta!” - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

”Pride on kaikille tilaisuus juhlia rakkautta ja yhdenvertaisuutta!” 

Kesäkuu on kansainvälinen Pride-kuukausi, ja me KICKSillä olemme tietenkin mukana juhlistamassa kaikkien ihmisten oikeuksia ja yhtäläistä arvoa. Nyt muutamat työntekijöistämme kertovat, mitä Pride merkitsee heille – ja esittelevät meikkilookinsa vuoden värikkäimpään juhlaan!
Jaa

Kathleen, KICKSin kauneusasiantuntija:Pride on viikko, jolloin kaikki juhlistavat omaa yksilöllisyyttään.

Mitä Pride merkitsee sinulle?  
Pride on viikko, jolloin kaikki juhlivat omaa yksilöllisyyttään. Siihen kuuluu paljon rakkautta, ja kaikki saavat tuntea olevansa tervetulleita ja kunnioitettuja.

Miten meikkaat tämän vuoden Pride-tapahtumaan?  
– Käytän meikissäni värejä ja kimalletta, ja siinä pitää olla myös glamouria!

Miten muotoilet hiuksesi? 
– Kimallelakalla tai rohkeasti värikkäällä lakalla.

Minkä tuotteen tarvitset ehdottomasti Pride-festivaalin juhlintaan? 
Nyx I Know That's Bright Eyeshadow Palette sisältää täydelliset värit.

Mikä on Pride-tuoksusi?  
Billie Eilish on täydellinen tuoksu, koska hän edustaa HLBTQ-ihmisiä.  

Iza, KICKSin kauneusasiantuntija: ”Pride on minulle kaikki kaikessa!”  

Mitä Pride merkitsee sinulle?  
– Pride on minulle kaikki kaikessa! Vaikka paraati järjestetään vain kerran vuodessa, elän Pride-hengessä joka päivä. Tärkeää on, että uskallat näyttää, kuka olet, olet ylpeä siitä ja kannustat myös muita olemaan omia itsejään.   

Miten meikkaat tämän vuoden Pride-tapahtumaan?  
– Tämän vuoden lookiini kuuluvat leveät siipirajaukset sateenkaaren väreissä, punaiset huulet ja kaikkein suurimmat irtoripseni!

Miten muotoilet hiuksesi?  
– Sidon ne tiukalle, suoralle poninhännälle. Käytän aina Lernberger Stafsing Styling Gel -muotoilugeeliä tiukkoihin kampauksiin, sillä se pitää hiukseni paikoillaan koko päivän, mutta se on myös helppo harjata pois illalla.

Minkä tuotteen tarvitset ehdottomasti Pride-festivaalin juhlintaan? 
– Se on Urban Decayn All Nighter Setting Spray! En lähde mihinkään ilman sitä. Juuri Pride-päivänä on tietenkin erityisen tärkeää, että meikki kestää koko päivän. 

Emil, KICKSin kauneusasiantuntija: ”Pride on kaikille tilaisuus juhlia rakkautta ja yhdenvertaisuutta!”  

Mitä Pride merkitsee sinulle?  
– Turvallisuutta, yhteisöllisyyttä ja sitä, että tunnen olevani kotonani. Pride on kaikille tilaisuus juhlia rakkautta ja yhdenvertaisuutta mutta myös osoittaa solidaarisuutta niille, joilla kaikki ei ole yhtä hyvin kuin meillä. Kun kävelen Pride-kulkueessa, teen sen kaikkien niiden puolesta, jotka eivät itse voi osallistua tai eivät uskalla tai saa tehdä niin.  

Miten meikkaat tämän vuoden Pride-tapahtumaan? 
– Teen rainbow cut crease -meikin, johon kuuluvat ruusuiset posket ja kiiltävät huulet. Se on raikas meikki, jossa on ripaus värikkyyttä.   

Minkä tuotteen tarvitset ehdottomasti Pride-festivaalin juhlintaan? 
L’Oréal 3-Second Setting Mist -suihke on täydellinen tuote silloin, kun haluan varmistaa, että meikki pysyy paikoillaan ja näyttää raikkaalta ja kauniilta koko päivän.  

Mikä on Pride-tuoksusi?  
YSL MYSLF. Se on raikas kesäinen tuoksu, josta on nopeasti tullut suosikkituoksuni. Olen saanut siitä todella paljon kehuja!  

Jørgen, KICKSin kauneusasiantuntija: ”Pride merkitsee minulle rakkautta, osallisuutta ja yhdenvertaisuutta”  

Mitä Pride merkitsee sinulle? 
– Rakkautta, osallisuutta ja yhdenvertaisuutta. Se on kuukausi, jota juhlistamme iloisesti yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa. Vaikka et olisikaan itse paikan päällä juhlimassa, on aivan yhtä hienoa ja tärkeää juhlia tätä tapahtumaa kaikkialla.  

Miten meikkaat tämän vuoden Pride-tapahtumaan?  
– Tämän vuoden Prideen luon drag queen -lookin. Osallistuessani kulkueeseen en luonnollisestikaan pärjää ilman setting sprayta!  

Mikä on Pride-tuoksusi? 
– Minun Prideeni kuuluu ilman muuta drag-tyyliini sopiva suosikkiparfyymini Angel Nova Mugler.  

Miten muotoilet Pride-kampauksesi? 
– Oma Pride-tyylini ovat näyttävät glamour-hiukset, joihin kuuluvat kiharat ja tupeeraus.  

Mia, KICKSin kauneusasiantuntija: ”Pride merkitsee sitä, että jokainen voi olla juuri sellainen kuin itse haluaa”  

Mitä Pride merkitsee sinulle? 
– Pride merkitsee sitä, että jokainen voi olla juuri sellainen kuin itse haluaa, rakastaa, ketä haluaa, ja näyttää juuri sellaiselta, kuin haluaa.  

Miten meikkaat tämän vuoden Pride-tapahtumaan? 
– Tämän vuoden Prideen kuuluu paljon väriä ja glitteriä. Luon pehmeän meikin, jossa on runsaasti väriä, ja suihkutan hiuksiini kimalletta. 

Minkä tuotteen tarvitset ehdottomasti Pride-festivaalin juhlintaan? 
– Tarvitsen ehdottomasti Urban Decay All Nighter Setting Spray -suihkeen. Se saa meikin takuulla kestämään koko kulkueen ja juhlan ajan.  

Mikä on Pride-tuoksusi? 
– Oma Pride-tuoksuni on Givenchy Irresistible EdP. Aivan kuten tuoksun nimikin jo kertoo, tällaisena päivänä haluan olla vastustamaton!  

Miten muotoilet hiuksesi? 
– Tiukalle poninhännälle.   

Magne, KICKSin kauneusasiantuntija: Pride merkitsee minulle mahdollisuutta olla oma itseni” 

Mitä Pride merkitsee sinulle? 
– Se merkitsee minulle mahdollisuutta olla oma itseni ja ilmaista itseäni juuri niin kuin haluan. Tahdon myös auttaa muita ilmaisemaan rohkeammin itseään monin eri tavoin, erityisesti KICKSiltä saatavilla tuotteilla.

Miten meikkaat tämän vuoden Pride-tapahtumaan? 
– Tänä vuonna haluan tuoda esille translipun eri värit. Lipussa on niin monia värejä, että se onkin haastava tehtävä! Lisään arkimeikkirutiinini piristykseksi dramaattiset graafiset silmänrajaukset, jotka tuovat meikkiin lisää näyttävyyttä.

Minkä tuotteen tarvitset ehdottomasti Pride-kulkueeseen? 
– Minulla on rasvainen iho, joten tarvitsen hyvän touch up -korjailupuuterin. Olen käyttänyt BeautyAct Skin Hero Blur Powder -puuteria jo pitkään, sillä se pitää ihoni mattapintaisena lämpimissä olosuhteissa, tasoittaa ihonsävyä ja häivyttää ihon pieniä virheitä luoden iholle blur-efektin ja kestää laukussa pitkään murenematta.

Mikä on Pride-tuoksusi? 
Pride merkitsee myös kesän alkua, joten käytän kulkueessa kesän suosikkituoksujeni yhdistelmää, johon kuuluvat Ralph Lauren Polo Earth Moroccan Neroli ja Juliette Has A Gun Not A Parfume. Se on täydellinen kesän tuoksumix!

Miten muotoilet Pride-kampauksesi? 
– Aiempina vuosina olen sitonut hiukset ylös poninhännälle, mutta nyt haluan korostaa omia luonnollisia kiharoitani, eikä mikään toimi niissä paremmin kuin Colorwow Dream Coat For Curly Hair Styling Spray. Tänä vuonna Pride-hiukseni ovat kiiltävät, luonnollisen kiharat ja pehmeät. 
 

Jaa
Hannah Bergroth, Kauneustoimittaja

Hannah on yksi KICKSin kauneuseksperteistä, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme ja neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Hannahin kiinnostus kauneuteen alkoi aikaisin ja jo pienenä hän tiesi, että tämä on ala, jolla hän haluaa työskennellä.
Stylistinä ja luovana toimittajana hänellä on monen vuoden kokemus eri lehtien ja digitaalisten kanavien sisällöntuottamisesta. Hannah on omistautunut hiustenhoitoon: hän on työskennellyt kampaajana ja metsästää jatkuvasti parasta tekstuurisuihketta. Vaaleanpunaisten hiustensa ansiosta, Hannah tekee maailmasta värikkäämmän.

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024