Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Sabina Ddumba: "Isältä opin, että ihonhoitoon tulee suhtautua vakavasti"

Soul-laulaja Sabina Ddumba kokeilee mielellään uusia ihonhoitotuotteita. KICKSin haastattelussa hän kertoo myös meikkisuosikistaan, jonka hän ottaa mukaansa kaikkialle, ja vastasyttyneestä rakkaudesta – hiuksiinsa.

Mikä on suosikkikategoriasi kauneudenhoitotuotteissa?
– Ihonhoito! Minulla on erittäin monta ihonhoito-
tuotetta kotona. Se on peräisin lapsuudestani. Emme koskaan lähteneet kotoa rasvaamatta kasvojamme ensin. Isä oli myös erittäin tarkka siitä, että kasvot pestään joka aamu ja ilta. Kasvojen pesusta ja hampaiden harjauksesta pidettiin tiukasti kiinni. Häneltä opin, että ihonhoitoon tulee suhtautua vakavasti. Joskus ihonhoitorutiinini on pitkä, joskus lyhyt. Se riippuu päivän fiiliksestä. Kokeilen mielelläni erilaisia merkkejä ja tuotteita. En kuitenkaan koskaan jätä välistä puhdistusta ja kosteutusta päivä- tai yövoiteella. Käytän vuorotellen seerumeita, jotka joko kosteuttavat tai heleyttävät ihoa. Rakastan hehkua!

Onko sinulla suosikkituotteita, joita käytät
vuodesta toiseen?
– Minulla on kulmakynä ja huulipuna aina mukana. Kulmakynä on yhtä tärkeä kuin pankkikortti, kun menen ulos. En koskaan lähde mihinkään ilman sitä! Huulilla käytän joko nudenväristä tai niin näyttävää punaista huulipunaa, että se melkein käy silmiin, hehee!

Miten meikki vaikuttaa sinuun?
– Tavallisina päivinä käytän usein vain kulmakynää ja ehkä vähän huulipunaa. Artistina meikit ovat kuitenkin aina olleet minulle erittäin tärkeitä. Meikkaaminen on osa valmistautumista, kun olen menossa esiintymään. Meikki on tavallaan osa univormuani. Olen kohdannut urani aikana myös ongelmia, kun meikkitaiteilijoilla ei ole ollut ihoni sävyyn sopivia tuotteita. Silloin olen joutunut hoitamaan meikkaamisen itse. Nyt huolehdin aina siitä, että työskentelen luotettavan tiimin kanssa. Viime vuosina muutamat suuret tuotemerkit ovat kehittäneet uusia sävyjä meikkeihinsä.
Kehitystä on siis tapahtunut, mutta monilla on vielä parannettavaa kaikkien ihonvärien huomioimisessa.

Millainen suhde sinulla on hiuksiisi?
– Oi, aivan erityinen, vähän sellainen viha-rakkaussuhde. Hieman kuin minulla olisi hankala naapuri. Asumme samassa talossa, ja vaikka emme ole melkein mistään samaa mieltä, meidän on opittava elämään yhdessä. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut arvostaa hiuksiani, ennen kaikkea siksi, että niistä on moneksi: voin letittää tai suoristaa hiukseni tai pitää ne afrona. Hiukseni tekevät usein juuri niin kuin itse haluavat, mutta olen alkanut tottua siihen ja sopeutua yhteiselämäämme askel askeleelta.

Millaisista tuoksuista pidät?
– Parfyymit tuntuvat minusta ylellisiltä. Ehkä siksi, etten käytä niitä joka päivä. Valitsen aina raikkaita tuoksuja, jotta koko päivän tuntuu siltä kuin olisi juuri tullut suihkusta.

Mitä kauneus tarkoittaa sinulle?
– Kauneus on enemmän kuin sitä, miltä näyttää. Kauneus on sitä, miltä tuntuu. Kauneus on tunne ja tapa suhtautua omaan itseensä.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331