Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Your story, your perfume

Kukkaisa, raikas, mausteinen – jokaiselle löytyy sopiva tuoksu. KICKS auttaa sinua valitsemaan persoonallisen lempituoksun!

TUOKSUT HERÄTTÄVÄT meissä tunteita tavalla, mihin muut aistein havaittavat eivät kykene. Siksi harkiten valittu tuoksu on tehokas tapa näyttää, millainen olet – tai haluaisit olla. Persoonan ohella parfyymillä on mahdollista korostaa myös tilanteen luonnetta. Hajuvedet jaetaan tärkeimpien tuoksunuottiensa perusteella perheisiin. Jos jokin tuoksuperhe miellyttää sinua selvästi muita enemmän, löydät uuden suosikkisi varmimmin kyseisestä ryhmästä. Me esittelemme sinulle kolme suosituinta tuoksuperhettä – floral, fresh ja spicy – jotta sinun on helpompi valita uusi kevätparfyymisi.

Floral – Hyväntuuliselle romantikolle

KENELLE SE SOPII?
Iloa ja rakkautta huokuva kukkaistuoksu on mitä todennäköisimmin parantumattoman romantikon lempiparfyymi.

MILTÄ SE TUOKSUU?
Kukkaistuoksu voi olla kevyt ja keimaileva tai intensiivisen romanttinen riippuen siitä, mitä kukkia se sisältää. Valkoisista kukista appelsiininkukka tuo tuoksuun raikasta makeutta, puuterinen ruusu, tuo kukkaistuoksujen klassinen ja superromanttinen elementti, puolestaan syvyyttä. Täyteläinen tuberoosa tekee tuoksusta sensuellin.

MITKÄ TUOKSUNUOTIT OVAT FLORAL?
Kaikki hyväntuoksuiset kukat kelpaavat kukkaistuoksuihin. Kestosuosikkeja ovat appelsiininkukka, ruusu, jasmiini, tuberoosa, freesia ja kielo.

Fresh – Tyylitietoiselle optimistille

KENELLE SE SOPII?
Energinen ja raikas tuoksu puhuttelee varmimmin sporttista henkilöä, joka arvostaa ajatonta ja konstailematonta tyyliä niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa.

MILTÄ SE TUOKSUU?
Puhtautta huokuvat tuoksunuotit yhdistettynä sitrushedelmiin luovat freesin vaikutelman. Vihreät vivahteet, kuten ruoho, tuovat tuoksuun ripauksen raitista ulkoilmaa, veteen viittaavat vivahteet merituulen raikkautta.

MITKÄ TUOKSUNUOTIT OVAT FRESH?
Sitrushedelmistä käytetyimpiä ovat bergamotti, mandariini, sitruuna ja appelsiini. Raikkaista vivahteista suosittuja ovat vetiveriaheinä, ruoho, minttu, basilika ja vihreä tee sekä merelliset tuoksunuotit.

Spicy – Intohimoiselle nautiskelijalle

KENELLE SE SOPII?
Itämaisia tai mausteisia tuoksunuotteja sisältävä intensiivinen, ylellisyyttä huokuva hajuvesi pukee erityisen hyvin intohimoista henkilöä, joka nauttii huomiosta.

MILTÄ SE TUOKSUU?
Raikkaat kukat, makea vanilja ja aistikas myski tekevät mausteisista tuoksuista vivahteikkaita. Puun, tupakan tai nahan tuoksunuotit lisäävät kokonaisuuteen syvyyttä. MITKÄ

TUOKSUNUOTIT OVAT SPICY?
Suosittuja mausteita ovat pippuri, neilikka, kardemumma ja kaneli. Aromikkaat suitsukkeen ja ambran tuoksunuotit vahvistavat parfyymin itämaista luonnetta. Kukista spicy-tuoksuihin sopivat hyvin jasmiini, ylang-ylang ja iiris.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331