Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Glamouria uudenvuoden meikkiin

Meikkilook on erityisen tärkeä vuoden glamourintäyteisimpänä iltana. Se on hyvä tilaisuus panostaa sekä kimaltavaan metallinhohtoon että irtoripsiin! KICKSin meikkitaiteilija Åsa näyttää vaihe vaiheelta, miten teet trendikkään ja ylellisen joulun ja uudenvuoden lookin.

Vaihe 1: Maksimoi highlighter
Vaihe 2: Lämpöä ja hehkua
Vaihe 3: Pohjusta silmänrajauskynillä
Vaihe 4: Lisää metallinhohtoa
Vaihe 5: Lisää irtoripset
Vaihe 6: Lisää vedenkestävä ripsiväri
Vaihe 7: Muotoile huulet
Vaihe 8: Lisää kiiltoa

Vaihe 1: Maksimoi highlighter

Juhla tarkoittaa hehkua! Maksimoi ihon hehku käyttämällä runsaasti highlighteria poskipäillä. Lisää hehkua myös amorinkaareen korostamaan huulia. Jos solisluusi ovat näkyvissä, highlighter sopii erittäin kauniisti myös niille. Runsas highlighterin käyttö tekee joulun tai uuden vuoden meikistä erityisen ylellisen.

Vaihe 2: Lämpöä ja hehkua

Levitä siveltimellä aurinkopuuteria poskille, hiusrajaan ja leukaan tuomaan lämpöä. Valitse mieluiten aurinkopuuteri, jossa on kiiltoa, niin voit korostaa juhlavaa hehkua vielä lisää.

Vaihe 3: Pohjusta silmänrajauskynillä

Rajaa silmät rajauskynällä niin ylä- kuin alaripsien tyvestä. Käytä vihreää metallinhohtoista kynää silmien yläpuolelle ja kullanväristä alapuolelle. Rajauskynällä saat voimakkaan värin lähelle ripsiä ja se on hyvä pohja luomivärille seuraavassa vaiheessa.

Vaihe 4: Lisää metallinhohtoa

Mikään ei luo juhlatunnelmaa paremmin kuin metallinhohto ja kimalle! Levitä metallinhohtoista vihreää luomiväriä silmäluomille ja pronssinsävyistä luomiväriä alaripsien tyveen. Häivytä sävy kevyesti puhtaalla meikkisiveltimellä tai -sienellä.

Vaihe 5: Lisää irtoripset

Maksimoi juhlalook upeilla irtoripsillä. Leikkaa irtoripset sopivan mittaisiksi. Levitä irtoripsien reunaan liimaa ja odota 20 sekuntia, jotta liima jähmettyy hieman. Ripset on helpompi kiinnittää, kun liima ei ole niin juoksevaa. Kiinnitä irtoripset ensin silmän ulkonurkkaan ja sitten tiiviisti muuhun ripsirajaan. Paina ripsirivin reuna sormin tai pienellä siveltimellä mahdollisimman lähelle omia ripsiäsi. Muista taivuttaa ripsesi ennen irtoripsien kiinnittämistä.

Vaihe 6: Lisää vedenkestävä ripsiväri

Lisää runsaasti mustaa ripsiväriä. Lisää alaripsiin vähintään yksi kerros ja yläripsiin kaksi kerrosta ripsiväriä silmiesi korostamiseksi. Lisää runsaasti väriä ripsien tyveen, jotta omat ripsesi sulautuvat hyvin irtoripsiin. Valitse vedenkestävä tuote, joka pysyy paikallaan koko juhlaillan ja antaa luomille hieman lisää hehkua.

Vaihe 7: Muotoile huulet

Korosta huulet lämpimänsävyisellä huultenrajauskynällä. Piirrä ääriviivat huolellisesti ja täytä sitten koko huuli. Kynä pysyy huulillasi pitkään ja varmistaa, että rajaus pysyy yhtenäisenä koko illan ajan.

Vaihe 8: Lisää kiiltoa

Levitä huulille peilikiiltävää ja läpikuultavaa huulikiiltoa. Levitä samaa huulikiiltoa myös silmäluomille vahvistamaan juhlatunnelmaa ja metallinhohtoa entisestään.

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331