Opas: Romanttiset juhannushiukset vaihe vaiheelta! – KICKS - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Vain viikonlopun ajan kicks.fi:ssä: −25% kaikista* kasvojenhoitotuotteista!

Näin teet vaihe vaiheelta vuoden kauneimman juhannuskampauksen!

Onko juhannuksena luvassa aurinkoa vai sadetta? Ken tietää, mutta vuoden kauneimmalla juhannuskampauksella teet siitä muistamisen arvoisen juhlan. KICKSin meikkitaiteilija Isabellan ohjeilla luot romanttisen ja yksinkertaisen juhannuskampauksen kolmella helpolla vaiheella. Tarvitset vain kumilenkkejä ja hiusneuloja!
1
Jaa

Vaihe 1: Kiharra hiukset

Jos sinulla on vastapestyt hiukset, aloita föönaamalla ne kuiviksi tai anna niiden kuivua itsestään. Jos hiuksesi tuntuvat rasvaisilta, lisää hieman kuivashampoota hiuspohjaan, niin saat ne tuntumaan nopeasti raikkaammilta. Levitä sen jälkeen lämpösuojaa kaikkialle hiuksiin ja jaa ne sitten useisiin osioihin. Kiharra jokainen osio kihartimella tai suoristusraudalla. Anna jokaisen suortuvan jäähtyä hieman kädessäsi ennen seuraavan kihartamista, jolloin kiharasi kestävät pidempään. Muotoile kaikki osiot rauhallisesti ja järjestelmällisesti.

Vaihe 2: Letitä löysiä palmikoita

Kiinnitä hiukset väliaikaisesti poninhännälle ja kerää niskahiukset yhteen. Jaa niskahiukset kahteen osioon kaulasi kummallekin puolelle ja vapauta sitten hiukset poninhännästä. Letitä alimmat hiusosiot kahdeksi palmikoksi ja kiinnitä ne läpinäkyvillä kumilenkeillä. Varmista, että molemmat palmikot ovat samanpituisia. Vetele sitten palmikoiden suortuvia kevyesti saadaksesi niistä täyteläisemmän ja hieman löysemmän näköiset. Vinkki! Voit levittää ennen palmikoiden tekemistä kuivashampoota tai kuivamuotoilushampoota hiuksiin, jotka aiot letittää, jotta saat niistä paremman otteen. Näin saat palmikoista täyteläisemmän ja runsaamman näköiset ja ne myös kestävät pidempään.

Vaihe 3: Tee kampaus

Ota yksi palmikko ja kiinnitä se päälaelle. Kiinnitä se hiusneuloilla tukevasti päälaelle. Toista sama toisella palmikolla ja kiinnitä se hiusneuloilla. Poista lopuksi läpinäkyvät kuminauhat, varsinkin, jos ne ovat näkyvissä, ja kiinnitä palmikot lisäksi hiusneuloilla, jotta ne säilyttävät muotonsa. Viimeistele ja kiinnitä hiukset suihkuttamalla hiuslakkaa, jotta kesäisen romanttinen kampauksesi kestää mahdollisimman pitkään. Vinkki! Jos haluat, voit suihkuttaa voimakasta hiuslakkaa myös hiusneuloihin, ennen kuin kiinnität ne hiuksiisi. Näin ne saavat hieman karkeamman pinnan ja kiinnittyvät paremmin hiuksiin.

Isabellan käyttämät tuotteet:
OBH Nordica Artist Easycurls Curling Tong
KICKS Beauty Mini Elastics Clear
KICKS Beauty Hair Pin

Muita hyödyllisiä tuotteita:
Budgie The Volume Dry Shampoo
Continu Niacinamide Hairspray

1
Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/how-to-s/nain-teet-vaihe-vaiheelta-vuoden-kauneimman-juhannuskampauksen

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023