Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Päivettynyt ja lämmin hehku kasvoille itseruskettavilla

Auta kevätaurinkoa ja luo ihollesi kauan kaivattua päivettynyttä hehkua meikillä ja tantouring-varjostuksilla. Tässä neljä helppoa vaihetta, joiden avulla saat ihollesi lämpimän hehkun.

1. Pohjustus tantouring-tekniikalla

Näytä lisää

Levitä kasvoille asteittain päivettävää itseruskettavaa hennon, kullankeltaisen sävyn saavuttamiseksi. Korosta sen jälkeen sekä väriä että kasvonpiirteitäsi niin sanotulla tantouring-tekniikalla. Käytä synteettisestä karvasta valmistettua meikkivoidesivellintä ja levitä tummempaa itseruskettavaa kohtiin, joita tavallisestikin varjostat. Niin sävyt kuin poskipäätkin pysyvät korostuneina monen päivän ajan ilman erillistä meikkausta!

2. Lisää hehkua

Näytä lisää

Päivettyneisyyteen kuuluu paljon muutakin kuin pelkkä kullanhohtoinen sävy. Hehku on vähintään yhtä tärkeää, sillä se saa ihosi näyttämään pirteän säteilevältä. Levitä kasvoille pohjustusvoidetta ja lisää hehkua korosteväriä käyttämällä. Suosi nestemäisiä korostusvärejä, sillä ne tuovat iholle voimakkaampaa ja luonnollisempaa hehkua kuin puuterimaiset tuotteet.

3. Maksimoi vaikutus meikillä

Näytä lisää

Täydennä aurinkoista ilmettäsi nestemäisillä aurinkopuutereilla. Aloita levittämällä nestemäistä aurinkopuuteria poskiluun päälle ja ohimoiden ympärille. Syvennä sävyjä sen jälkeen toisella, tummemmalla aurinkopuuterilla. Tuloksena on väri, joka on sävyltään 1–2 kertaa omaa ihoasi tummempi. Kohtuus on avain luonnollisen päivetyksen luomiseen. Levitä ennemmin vähän tuotetta tarkoin valittuihin kohtiin, kuin paljon tuotetta koko kasvoille. Keskity poskiin, ohimoihin, leukaan ja nenänpäähän, sillä ne ruskettuvat luonnollisestikin helpoiten.

4. Itseruskettavan ylläpito

Näytä lisää

Olethan huomannut, että itseruskettavaa saa myös kasvosuihkeena? Suihketta voi suihkuttaa kevyesti kasvomeikin päälle, eikä siitä tartu väriä hiuksiin tai vaatteisiin. Itseruskettavalla kasvosuihkeella voit parannella rusketustasi milloin haluat.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331