Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

You can do it: upeaa volyymia ripsiin

Ihanat ripset – mitä enemmän, pidemmät ja tuuheammat, sitä parempi! Tuuheat ripset tuovat silmät erityisen tehokkaasti esiin ja avaavat katseen. Nyt kerromme, miten luot upeaa volyymia irtoripsillä!

Haluatko upeaa volyymia ripsiin? Maailma on pullollaan ohjeita ja vinkkejä ripsien tuuheuttamiseen. Ripsienpidennykset, tuuheuttava ripsiväri ja klassinen ripsentaivutin ovat suosittuja kikkoja. Irtoripset ovat erilaisista tavoista kuitenkin nopein ja tehokkain. Irtoripsillä vaikutus on välitön, ja niillä on helppo korostaa ripsiä entisestään intensiivisen ja vangitsevan katseen luomiseksi. Lisäksi irtoripset avaavat katsettasi upeasti ja soveltuvat niin arjen piristykseksi kuin juhlalookin näyttäväksi täydentäjäksi. Riippumatta siitä, käytätkö irtoripsiä päivittäin vai vain erityistilanteissa, seuraavat vinkkimme auttavat sinua täydellisen tuuhean lopputuloksen luomisessa.

Näin saat täydellisen volyymin ripsiin irtoripsien avulla

Mietitkö, miten irtoripset kannattaa kiinnittää parhaan lopputuloksen saamiseksi? KICKSin meikkitaiteilija Malin Johansson näyttää, miten kiinnität FLAER -irtoripset helposti ja nopeasti. FLAER-irtoripset ovat tuuheat mutta kuitenkin kevyet, joten niillä saa aikaan luonnollisen lookin ja vaikuttavaa volyymia. Tarvitset vain irtoripset ja pinsetit niiden kiinnittämiseen.

Vaihe 1 – Taivuta irtoripset ja omat ripset

Aloita taivuttamalla sekä omia että irtoripsiä muutaman kerran. Kun taivutat ripsiriviä, siitä tulee taipuisampi ja se mukautuu silmäsi muotoon paremmin. Taivuta omat ripsesi huolellisesti vaiheittain. Aloita ripsien tyvestä ja siirrä ripsentaivutinta aina vähän kerrallaan kärkiin päin niin, että ripset kaartuvat kauniisti. Ripsentaivuttimella saat ripsiisi myös lisää tuuheutta.

Vaihe 2 – Mittaa oikea pituus ja liimaa

Sovita ripsiä silmiäsi vasten ja leikkaa ne ulkoreunasta sopivaan pituuteen. Levitä irtoripsien reunaan liimaa ja odota joitakin sekunteja, jotta liima jähmettyy hieman. Ripset on helpompi kiinnittää, kun liima ei ole niin juoksevaa.

Vaihe 3 – Kiinnitä irtoripset

Kiinnitä irtoripset ensin silmän ulkonurkkaan ja sitten tiiviisti muuhun ripsirajaan. Paina ripsirivin reuna siveltimellä mahdollisimman lähelle omia ripsiäsi. Varmista, ettei irtoripsien reuna ulotu silmäkulmassa omaa ripsirajaasi pidemmälle, jotta lopputulos ei näytä raskaalta.

Vaihe 4 – Tehosta vaikutelmaa lisäripsillä

Voit tehostaa vaikutelmaa lisäämällä irtoripsiä silmän ulkonurkkaan. Kiinnitä ripset pinsetin avulla, jolloin niiden asentoa on helppo korjailla ja ne eivät jää vinoon.

Vaihe 5 – Lisää volyymia ripsivärillä

Lisävolyymia saat levittämällä kerroksen mustaa tuuheuttavaa ripsiväriä. Liikuta harjaa pitkin vedoin ripsien tyvestä kärkeen. Levitä sitten hieman lisää väriä ripsien kärkeen niin, että harja osoittaa ylöspäin. Muista lisätä ripsiväri kaikkein viimeisimpänä vasta sitten, kun liima on täysin kuivaa.

Bonus: Jotta irtoripset pysyisivät kauniina erityisen pitkään, ole erityisen varovainen, kun nostat ne pakkauksesta. Älä vedä ripsiä kärjestä, vaan tartu ripsirivin keskiosaan ja irrota ne sitten varovasti ja hitaasti pois alaspäin suuntautuvin liikkein. Näin ripset eivät mene yhtä helposti rikki ja kestävät pidempään.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331