Kauden trendikkäimmät tuoksut 2023 - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Kauden trendikkäimmät tuoksunuotit 2023

Päivitä parfyymivalikoimasi vuoden kuumimmilla trendeillä – suolaisia vivahteita, piristävää teetä ja tuoksumaailman ikuinen klassikko, ruusu.
Jaa

ILMASSA ON RUUSUN TUOKSUA

Osta täältä

Ruusutuoksuja on luotu jo parfyymien historian alkuajoista saakka, minkä vuoksi tämä tuoksuvivahde tuntuukin toisinaan hieman tylsältä ja vanhanaikaiselta – vuosien mittaan ruusutuoksu on kuitenkin osoittanut, että se on monipuolinen ja jatkuvasti uudistuva. Jos luulet, että on olemassa vain yksi ainoa ruusun tuoksu, olet ehdottomasti väärässä. Perinteisten ja puuterimaisten ruusutuoksujen pitkän kauden jälkeen on nyt raikkaampien vaihtoehtojen vuoro. Diorin ikoninen Miss Dior, joka lanseerattiin alunperin jo vuonna 1947, saapuu nyt uudenlaisena, kuplivana versiona, joka on saanut nimekseen Rose N’ Roses. Toinen hyvä esimerkki uuden sukupolven ruusutuoksusta on La Vie Est Belle En Rose, yksi Lancômen suositun tuoksun versioista, jossa ruusun tuoksusta on muokattu entistä kirpeämpi ja raikkaampi.

IT’S TEA TIME!

Osta täältä

Monille meistä kuppi teetä tarkoittaa rentoutumishetkeä. Samaa teen hyvää tekevää ja piristävää vaikutusta käytetään myös parfyymien tuoksuvivahteena – tästä Elizabeth Ardenin aina yhtä suosittu klassikko White Tea on täydellinen esimerkki. Erilaiset teelaadut antavat parfyymeille erilaisen luonteen. Vihreää teetä sisältävät tuoksut ovat usein ruohomaisia ja energisoivia, valkoinen tee luo harmonisen tunnelman, kun taas musta tee saa aikaan tummemman, savuisen vivahteen. Kun Alberto Morillas, yksi maailman parhaimmista parfyrmööreistä, loi tänä vuonna päivitetyn version ikonisesta luomuksestaan, unisex-tuoksusta CK One, juuri tee oli yksi hänen käyttämistään tuoksuvivahteista. Sen avulla hän vangitsi parfyymiin luonnollisen raikkaan ja rennon tunnelman, jota me kaikki kaipaamme juuri nyt.

RIPAUS SUOLAA

Osta täältä

Suolaa? Parfyymissa? Kyllä vain, mutta kyse ei ole tavallisen suolan lisäämisestä tuoksuihin, vaan esimerkiksi raikkaan merituulen suolaisesta tuoksusta – mikä toimi mestariparfyrmöörin Jean-Claude Ellenan inspiraationa hänen luodessaan Anorin, perinteisen Le Couvent -parfyymitalon uusimman tuoksun. Valentinon Born In Roma -menestystuoksussa on havaittavissa suolaisten tuoksuvivahteiden viileää mineraalisuutta, joka saa aikaan tämän parfyymin modernin tunnelman sisältäen myös vetiverin, inkiväärin, salvian ja puun klassisen raikkaita nuotteja.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331