Kesäinen päivetys tilanteen mukaan - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Kesäinen päivetys tilanteen mukaan

Ihotyyppi ja ihon sävy eivät yksin riitä valintakriteereiksi, kun etsit sopivinta itseruskettavaa tuotetta. Myös tilanne, mihin rusketuksen haluat, sekä aika, miten nopeasti väri kehittyy, vaikuttavat valintaan. Itseruskettaja-oppaamme auttaa sinua löytämään sen oikean!
Jaa

VIIME HETKEN RATKAISUT

Osta täältä

Yllättikö sandaalien, hihattomien mekkojen ja paljaiden säärten kausi keskellä kalpeutta? Vai kaipaako uusi juhlamekkosi kesäisempää ihonväriä? Ei hätää! Tarjolla on laaja kirjo itseruskettavia tuotteita, joiden avulla loihdit kauniin päivetyksen
nopeasti ilman pelkoa kirjavasta tai kiusallisen oranssista lopputuloksesta. Ja kun muistat pestä kätesi välittömästi tuotteen levityksen jälkeen, kämmenesikin välttyvät värivirheiltä!

BILELOOKIN PELASTAJAT

Osta täältä

Tee täydellisestä rusketuksesta juhlalookisi keskipiste! Levitä itseruskettava tuote vartalon ja kasvojen iholle juhlia edeltävänä iltana ja herää aamulla upean päivettyneenä. Fuskurusketus
näyttää upealta niin opiskelijariennoissa kuin häissä ja after beach -bileissä. Jos haluat väriä vain yhdeksi illaksi, valitse tuote, jonka voit pestä juhlien jälkeen pois.

RANTAPÄIVIEN VARALLE

Osta täältä

Bikinisesonki on kohta kuumimmillaan. Kiitos itseruskettavien tuotteiden, rannalle ei tarvitse astella kalmankalpeana. Valmistaudu rantakauteen jo nyt ja ota käyttöön asteittain ruskettava tuote. Levitä tuotetta iholle aluksi joka ilta, kunnes sävy
on toiveittesi mukainen. Ylläpidä väriä käyttämällä tuotetta kahdesti viikossa. Kun on aika siirtyä auringon alle, korosta päivetystäsi kullanhohtoisella suojatuotteella.

ARKILOOKIN TEKOON

Osta täältä

Itseruskettavan tuotteen avulla on helppo loihtia raikas arkilook vuodenajasta ja säästä riippumatta. Vähän kerrallaan ruskettavat tuotteet antavat kevyen ja luonnollisen päivetyksen, jonka aitoutta kukaan ei osaa epäillä. Asteittaan ruskettavien tuotteiden laajasta valikoimasta löytyy muun muassa kasvosuihkeita sekä itseruskettavia tippoja, joita
voi lisätä kosteusvoiteen sekaan. Jos valinta tuntuu vaikealta, kavenna valikoimaa etsimällä ihotyyppiäsi vastaava tuote.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331