Mitä Pride merkitsee kauneusasiantuntijoillemme? - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Mitä Pride merkitsee kauneusasiantuntijoillemme?

KICKSillä juhlistamme Pride-viikkoa, sillä jokaisen tulisi olla tasa-arvoinen seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisusta riippumatta. Seisomme Pride-sanoman takana – ole ylpeä itsestäsi ja siitä, kuka olet. Kuka tahansa oletkaan. Aina. Lue mitä Pride merkitsee kauneusasiantuntijoillemme!
Jaa

Mitä Pride merkitsee sinulle?
Pride merkitsee minulle tasa-arvoa, vaputta ja tietenkin rakkautta. Mielestäni pridessä on kyse siitä, että jokaisella on oikeus rakastaa ja tulla rakastetuksi juuri sellaisena kuin on. Pride on myös keino tuoda vähemmistöjen ääni kuuluviin ja kuulla heitä.

Miksi on tärkeää nostaa Pride-liikkeen sanomaa?
Vaikka tasa-arvo suomessa on edistynyt huimasti, sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvat kokevat edelleen paljon syrjintää ja vähemmistöstressiä. Vähemmistöön kuuluville ei aina ole itsestäänselvyys, että heidät otetaan lämmöllä vastaan joka paikassa. Pride-liikkeen sanoman esille nostaminen on tärkeää, jotta voimme osoittaa tukemme ja tehdä selväksi, että olemme tasa-arvon puolella. Jokaisella on oikeus tulla kohdatuksi omana itsenään.

- Eeva-Maria

Mitä Pride merkitsee sinulle?
Minulle Pride on sekä itseni ja lähimmäisteni rakastamista. Se merkitsee minulle myös niitä arvoja joiden takana haluan seistä. Pride kuvastaa tottakai myös rakkautta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, mutta haluan pridena muistaa kuitenkin myös niitä edelläkävijöitä, joilta on viety jopa elämä tasa-arvon edustamisen vuoksi.

Miksi on tärkeää nostaa Pride-liikkeen sanomaa?
Kenenkään ei kuulu saada ala-arvoista, epäinhimillistä kohtelua tai väheksyntää harteilleen siitä, mitä rakastaa. Kenenkään minä kuva ei ole huonompi kuin toisen ja Priden ansiosta tuomme näitä periaatteita esille kaikkien keskuuteen niin, että vielä jonain päivänä nämä asiat ei ole enää mielipideasioita.

- Eveliina

Mitä Pride merkitsee sinulle?
Minulle Pride merkitsee sitä, että pystyy rakastamaan itseään sellaisenaan ja olemaan ylpeä itsestään.

Miksi on tärkeää nostaa Pride-liikkeen sanomaa?
Mielestäni on erittäin tärkeää nostaa Pride-sanomaa, jotta kenenkään ei tarvitsisi kokea kiusaamista, häpeää, väkivaltaa, nimittelyä tai mitään vastaavaa sen takia että on oma itsensä.

- Jani

Mitä Pride merkitsee sinulle?
Minulle pride on juhla, jota tulisi juhlia joka päivä. Rakkaus kuuluu kaikille, samoin vapaus olla sitä mitä on eikä kukaan tai mikään saa asettaa sääntöjä sille. Koen että tämänhän pitäisi olla ihan itsestäänselvyys. Me kaikki olemme saman arvoisia.

Miksi on tärkeää nostaa Pride-liikkeen sanomaa?
Pride-liikkeen sanomaa ja tärkeyttä ei voi painottaa liikaa, sillä vähemmistö kokee edelleen kaltoinkohtelua. Ihmisten vapautta olla täysin oma itsensä väheksytään tai ei haluta ymmärtää. Myös niiden, jotka eivät kuulu vähemmistöön tulisi juhlia pridea, sillä jokaisella meillä on vastuu siitä, että jokaisella meillä olisi hyvä olla.

- Vilma

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331