Martine Lunde - ”en pärjäisi ilman kiinnityssuihketta!” - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Martine Lunde - ”en pärjäisi ilman kiinnityssuihketta!”

TV-julkkis ja kosmetiikkafani Martine Lunde raotti KICKSin lukijoille meikkilaukkuaan ja kylpyhuoneen kaappejaan. Tässä haastattelussa hän kertoo suosikkituotteistaan!
Jaa

Mikä on suosikkikategoriasi kauneudenhoitotuotteissa?
– Ehdottomasti pohjustusvoiteet! Ne vaikuttavat meikkiin niin paljon: siitä tulee entistä upeampi ja tasaisempi ja se kestää paremmin. Käytän joka kerta neljää tai viittä erilaista primeria. Yhtä kosteuttavaa, yhtä huokosia häivyttävää – haluan kaikki edut! Niin saan täydellisen pohjan meikille. Rakastan myös highlightereita. Korostan poskipäitä, nenänvartta, otsaa, kulmaluita, silmäkulmia ja leukaa. Tiedän, että highlighterin käyttäminen kaikkialla ei ole kovin tavallista, mutta ihoni on niin kuiva, ettei korostus tee siitä kiiltävää, vaan antaa ainoastaan hehkua.
Miltä ihonhoitorutiinisi näyttää?
– Olen ihonhoidon kanssa itse asiassa vähän huolimaton, mutta yritän parantaa tapani. Aamuisin on liian kiire, ja iltaisin minua laiskottaa. Käytän usein vain puhdistuspyyhkeitä. Tähän asti se on toiminut hyvin, mutta nyt tuntuu siltä, että minun tarvitsee alkaa huolehtia ihostani paremmin. Kosteuttamisessa olen paljon parempi kuin puhdistuksessa. Rakastan oikein täyteläisiä kosteusvoiteita, ja käytänkin sellaista joka päivä. Näin talvella suosin Biothermin Aquasource-voidetta, joka sopii minulle hyvin.

Onko sinulla joitakin suosikkituotteita, joita käytät vuodesta toiseen?
– Urban Decayn Setting Spray! En ymmärrä niitä, jotka eivät käytä kiinnityssuihketta. Pelkästään ajatus siitä, etten voisi viimeistellä meikkiäni kiinnityssuihkeella, aiheuttaa minulle stressiä. Se parantaa lopputulosta niin paljon ja saa meikin kestämään pidempään. Kiinnityssuihkeen loppuminen, haha, se on melkeinpä kriisin paikka!

Kuinka meikkaaminen vaikuttaa sinuun?
– Rakastan meikkaamista ja se on minusta hauskaa. Suhtaudun siihen kuitenkin rennosti. Olen usein ilman meikkiä, mutta silloin kun meikkaan, otan sen tosissani ja voin käyttää siihen kaksikin tuntia. Testaan mielelläni uusia tuotteita. Käytän eniten rahaa kauneudenhoitotuotteisiin.
Onko sinulla jotakin luottomeikkityyliä?
– Meikkipohjani näyttää suurelta osin samalta joka päivä. Vaihtelen ja kokeilen eri tyylejä silmämeikissä ja luomiväreissä. Useimpina päivinä en kuitenkaan meikkaa, vain silloin jos olen esimerkiksi menossa kokoukseen. Varmasti juuri siksi meikkaaminen on minusta niin kivaa ja teen sen täysillä!
Mihin panostat, kun meikkaat juhliin?
– Käytän mielelläni huulipunaa, mutta koska panostan usein silmämeikkiin, suosin värejä, jotka ovat lähellä huulieni luonnollista sävyä. Tyylistä tulee mielestäni hyvännäköinen, kun siinä on lämpimiä kullan, ruskean ja oranssin sävyjä, ja pidän niistä silmämeikissä. Oranssi on ollut jo pitkään suosikkini luomiväreissä.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331