Rakkautta talvi-iholle - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään
Rakkautta talvi-iholle

Rakkautta talvi-iholle

Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!
Jaa

1. Puhdista hellästi

Huolellinen puhdistus on ihon hyvinvoinnin perusta – mutta voi myös kuivattaa ihoa, jos käytössä on väärä tuote. Erityisen tärkeä oikea tuotevalinta on niinä vuodenaikoina, jolloin sääolot kuivattavat ihoa. Kun haluat varmistaa, että ihosi kosteuspitoisuus on huipussaan myös puhdistuksen jälkeen, valitse puhdistusöljy. 

Kasvojen puhdistus

2. Tehokosteuta

Esimerkiksi öljyä sisältävät ihanat ja tehokkaat seerumit ovat paras valinta, kun haluat maksimoida ihon kosteuspitoisuuden talvikuukausina. Levitä öljyseerumia putipuhtaalle iholle kevyesti hieroen, jotta verenkierto vilkastuu ja tuote imeytyy perusteellisesti. 

Kasvoöljyt

3. Suojaa voiteella

Voide pitää ihon pehmeänä ja muodostaa ihon pinnalle suojaavan kerroksen, joka estää kosteuden haihtumista päivän aikana. Kun kylmä ulkoilma ja kuiva sisäilma saavat ihon tuntumaan kireältä, on täyteläinen voide paras vaihtoehto. Rasvaisempi koostumus suojaa ihoa myös pakkasvaurioilta. Aurelia Cell Revitalize Day Moisturiser on ylellinen probiootteja, peptidejä ja kasvi- sekä kukkaisöljyjä sisältävä kasvovoide, joka kosteuttaa ja rahoittaa ihoa.

Kasvovoiteet

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024