Reese Witherspoon: ”Ihonhoito on tärkeintä!” - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
Reese Witherspoon: ”Ihonhoito on tärkeintä!”

Reese Witherspoon: ”Ihonhoito on tärkeintä!”

Oscar-palkittu näyttelijä ja tuottaja Reese Witherspoon on paitsi vakaumuksellinen feministi ja aurinkotuotteiden käyttäjä, myös Elizabeth Arden - sarjan kasvo. Näin hän ajattelee kauneudesta.
Jaa

Isoäidin kauneusfilosofia
– Jos näytät hyvältä, myös voit hyvin, sanoi mummoni Dorothea. Hän oli aina tiptop. Kun olin pieni, mummolla oli tapana antaa parfyymipullonsa viimeiset pisarat minulle. Hän piti magnolian ja gardenian tuoksuista. Niinpä olen yhä heikkona parfyymeihin, joissa on valkoisten kukkien vivahteita.

Muista aina uv-suoja!
– Olen vakaumuksellinen aurinkotuotteiden puolestapuhuja ja käytän aina suojakerrointa. Jos joutuisin autiolle saarelle, ottaisin mukaan UV-suojatuotteita ja tequilaa!

Ihon ikääntymisestä
– Iän myötä ihonhoito on tullut minulle entistä tärkeämmäksi. Ihoni on muuttunut, kun olen täyttänyt 40. Se tarvitsee aivan toisenlaisia tuotteita ja enemmän kosteutta, kuin 15-kesäisenä.

Huomio huuliin
– 1990-luvulla ruskea huultenrajauskynä oli must have -tuotteeni. Kun näen itsestäni tuolloin otettuja kuvia, voin vain todeta: jestas sentään! Nykyään tärkein meikkini on pinkki huulikiilto. Juhliin korostan huuliani Elizabeth Arden -punan sävyllä Red Door. Sitä ennen käytän aina huulikuorintaa. Rakastan huulikuorintaa, se tekee huulista täydelliset punaa varten.

Työskentelystä Elizabeth Ardenille
– Elizabeth Arden oli yksi ensimmäisistä naisyrittäjistä. Hän perusti yrityksensä 1910-luvulla, siis ennen kuin naiset saivat Yhdysvalloissa äänioikeuden. Arden viitoitti tien kaltaisilleni naisille. Siksi on kunnia saada työskennellä näin ikoniselle yritykselle, joka asettaa naiset etusijalle.

Korkeintaan 5 minuuttia!
– Olen työtä tekevä äiti, joka arvostaa helppoja ja nopeita kauneusrutiineja. Tavoitteeni on viettää kylpyhuoneessa korkeintaan 5 minuuttia. Aamutoimiini kuuluu kasvojen pesu ja kosteutus UV-suojan sisältävällä voiteella. Työpäivinä saan apua meikinteossa. Olen siinä suhteessa onnekas, että ammattilaiset huolehtivat ulkonäöstäni. Se on ihanaa.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331