Vahvistavat tehotuotteet: vahvista ihoasi syksyllä - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Vahvistavat tehotuotteet: vahvista ihoasi syksyllä

Ihosi voi parhaiten, kun se on tasapainossa, kun sen suojaus on vahva ja kun se on maksimaalisesti kosteutettu. Tässä ovat ainesosat, joita sinun kannattaa etsiä tuotteistasi vahvistaaksesi ihoasi tänä syksynä!
Jaa

Täytelöittävä hyaluronihappo

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota löytyy luonnollisesti elimistöstä, ja yksi ainesosista, joita kannattaa etsiä tuotteista, kun kasvojen iho tuntuu kiristävältä. Siinä on molekyylejä, jotka toimivat kuin sieni ja voivat sitoa suuria määriä kosteutta. Ihosi pinta tasoittuu ja siinä näkyy vähemmän juonteita, kun hyaluronihapon täytelöittävät molekyylit kohottavat ja kiinteyttävät ihoasi. Tämä kosteusmagneetti on ainesosien ehdotonta eliittiä, sillä se pelastaa nopeasti pintakuivan ihon.

Suojaavat keramidit

Vahvistava E-vitamiini

E-vitamiinia arvostetaan ihonhoidossa sen korjaavien ja pehmentävien ominaisuuksien ansiosta. Vahvistavan vitamiinin avulla ihon pinta säilyttää kosteustasapainonsa paremmin, jolloin vältät ihon pintakuivuuden. Se on myös voimakas antioksidantti, joka suojaa ihosolujasi vapailta radikaaleilta ja tekee niistä kestävämpiä. Lisäksi E-vitamiini on parantava ja anti-inflammatorinen eli tulehduksia lieventävä ainesosa, joka sopii erityisen hyvin herkälle iholle.

Rauhoittavat prebiootit ja probiootit

Ihon pinnan luonnollinen mikrofloora (mikrobiomi) toimii eräänlaisena immuunijärjestelmänä, joka suojaa sitä ulkoisilta rasituksilta. Kun ihon mikrobiomi on epätasapainossa, ihosta tulee herkemmin kuiva, punoittava ja reaktiivinen. Pre- ja probiootit varmistavat, että hyvät bakteerit menestyvät iholla ja pitävät sen tasapainossa.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331