Vahvistavat tehotuotteet: vahvista ihoasi syksyllä - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Juuri nyt saat −25% meikki- ja ihonhoitosuosikeista. Katso tarjoukset täältä!

Vahvistavat tehotuotteet: vahvista ihoasi syksyllä

Ihosi voi parhaiten, kun se on tasapainossa, kun sen suojaus on vahva ja kun se on maksimaalisesti kosteutettu. Tässä ovat ainesosat, joita sinun kannattaa etsiä tuotteistasi vahvistaaksesi ihoasi tänä syksynä!
Jaa

Täytelöittävä hyaluronihappo

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota löytyy luonnollisesti elimistöstä, ja yksi ainesosista, joita kannattaa etsiä tuotteista, kun kasvojen iho tuntuu kiristävältä. Siinä on molekyylejä, jotka toimivat kuin sieni ja voivat sitoa suuria määriä kosteutta. Ihosi pinta tasoittuu ja siinä näkyy vähemmän juonteita, kun hyaluronihapon täytelöittävät molekyylit kohottavat ja kiinteyttävät ihoasi. Tämä kosteusmagneetti on ainesosien ehdotonta eliittiä, sillä se pelastaa nopeasti pintakuivan ihon.

Suojaavat keramidit

Rasvamolekyyliksi luokiteltava keramidi pitää ihosolut yhdessä ja auttaa tekemään ihon pinnasta kestävämmän varmistaen samalla, että ihosi ei menetä kosteutta. Vahvempi ihon pinta ei tule yhtä helposti punaiseksi ja kuivaksi, ja se kestää ulkoisia rasituksia paljon paremmin. Suojaavat keramidit auttavat pitämään ihoasi ärsyttävät tekijät ulkopuolella ja sulkemaan kosteuden sisälle.

Vahvistava E-vitamiini

E-vitamiinia arvostetaan ihonhoidossa sen korjaavien ja pehmentävien ominaisuuksien ansiosta. Vahvistavan vitamiinin avulla ihon pinta säilyttää kosteustasapainonsa paremmin, jolloin vältät ihon pintakuivuuden. Se on myös voimakas antioksidantti, joka suojaa ihosolujasi vapailta radikaaleilta ja tekee niistä kestävämpiä. Lisäksi E-vitamiini on parantava ja anti-inflammatorinen eli tulehduksia lieventävä ainesosa, joka sopii erityisen hyvin herkälle iholle.

Rauhoittavat prebiootit ja probiootit

Ihon pinnan luonnollinen mikrofloora (mikrobiomi) toimii eräänlaisena immuunijärjestelmänä, joka suojaa sitä ulkoisilta rasituksilta. Kun ihon mikrobiomi on epätasapainossa, ihosta tulee herkemmin kuiva, punoittava ja reaktiivinen. Pre- ja probiootit varmistavat, että hyvät bakteerit menestyvät iholla ja pitävät sen tasapainossa.

Jaa

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiration/experttips/vahvistavat-tehotuotteet-vahvista-ihoasi-syksylla

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024