Eyebrows on fleek - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään
Eyebrows on fleek

Eyebrows on fleek

Kulmakarvat kehystävät koko kasvojasi ja antavat niille kaikkia piirteitäsi määrittävän kokonaisilmeen. Piditpä niistä eniten voimakkaammin korostettuina tai trendikkään ohuina, meiltä löydät kaikki tarvitsemasi kulmatuotteet. KICKS kertoo, millä konstein ja tuottein teet unelmiesi kulmat!
Jaa

Kulmakynä antaa muodon ja täydentää

Kulmakynällä viimeistelet kauniisti kauden trendikkäät kapeat kulmat, jotka tuovat mieleen 1990-luvun. Hyvin teroitetulla kulmakynällä piirrät kulmille terävän, mieluiten hieman pyöristetyn muodon ja luot kauniisti muotoillut kulmat.

Kulmakynä on tutuin ja helpoin tuote kulmien ehostamiseen, etenkin jos kulmakarvasi ovat harvahkot. Aloita selkeyttämällä kulmien muotoa. Varo, ettet piirrä kulmien ääriviivoista liian jyrkkiä, jolloin lopputulos näyttää kovalta. Täytä aukkopaikat lyhyillä, ohuilla viivoilla, jotka jäljittelevät yksittäisiä karvoja. Kun haluat mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen, valitse sävy, joka on astetta vaaleampi tai korkeintaan astetta tummempi kuin omat kulmakarvasi ovat. Tuntuuko värin valinta vaikealta? Hiustesi luonnollinen väri – näet sen tyvikasvusta – ohjaa valintaa. 

Puuteriväri antaa luonnollisen, pehmeän lookin

Kulmien varjostukseen tarkoitetulla puuterimaisella kulmavärillä täytät kulmakarvat pehmeän ja luonnollisen näköisiksi ilman, että niistä tulee liian terävät. Levitä kulmaväri kuivalla tai kostutetulla viistopäisellä siveltimellä. Käytä varjostusväriä yhdessä muiden kulmatuotteiden kanssa, jolloin voit korjailla sillä kulmameikkiäsi ja luoda siihen enemmän syvyyttä.

Kulmaväri antaa kulmakynään verrattuna pehmeämmän lopputuloksen. Moni selkeyttääkin kulmien muodon ensin kulmakynällä ja käyttää sen jälkeen korostukseen kulmaväriä, jolloin lopputulos on luonnollisempi. Samalla kulmaväri kiinnittää kynäviivan, jolloin tämä kestää paremmin. Jos kulmiesi muoto ja tuuheus ovat luonnostaan kohdillaan, puuterivärillä voit halutessasi hienokseltaan korostaa kulmiesi olemusta.

Voideväri on kaikki yhdessä

Värillinen kulmavaha, jota kutsutaan myös nimillä ”dip brow-” tai ”pomade-kulmaväri”, on juuri sitä, mitä tarvitset, kun haluat luoda todella hyvin muotoillut kulmat. Lisäksi sen väri kiinnittyy ja pysyy kulmissa erittäin hyvin. Värillinen vaha on helppo levittää viistopäisellä siveltimellä ja luoda kulmille näin siisti ja selkeä muoto.

Siveltimellä levitettävä voidemainen puuteriväri antaa kulmiin väriä, selkeyttää niiden muotoa ja kiinnittää karvat paikoilleen – ja on siksi monen suosikki. Täydellisen lopputuloksen luominen edellyttää kuitenkin hieman harjoittelua. Vinkki: ota siveltimeen todella vähän väriä, jotta lopputulos ei näytä kovalta. 

Kulmageeli selkeyttää muotoa ja kiinnittää

Kulmakarvageeliä käytetään pääasiassa viimeistelyyn. Kun olet ehostanut kulmat haluamasi näköisiksi, geeli kiinnittää värin ja  karvat paikoilleen. Kynällä ja/tai puuterivärillä korostetuille kulmille suositellaan väritöntä geeliä.

Tarjolla on myös sävytettyjä koostumuksia. Sävytetty kulmageeli peittää kulmien aukkokohdat ja muotoilee kulmakarvasi haluamasi kokoisiksi. Tällainen tuote on omiaan hänelle, joka haluaa säilyttää kulmakarvansa mahdollisimman luonnollisina ja samalla pitää ne siististi ruodussa. Kuituja sisältävät värilliset kulmageelit antavat kulmillesi lisätuuheutta ja korostavat jokaista kulmakarvaa.

Kulmameikit

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024