Halloween-meikki – 3 lookia pelkällä eyelinerilla - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Juuri nyt saat −25% meikki- ja ihonhoitosuosikeista. Katso tarjoukset täältä!

Kolme halloween-meikkiä pelkällä eyelinerilla

Loihdi halloween-meikkisi pelkällä eyelinerilla! KICKSin meikkitaiteilija Ebba esittelee omat helpot ja nopeat halloween-meikkinsä. Seuraa vaiheittaista opasta!
Jaa

Look 1 – Hämähäkinseitit

Hämähäkinseitit sopivat moniin halloween-lookeihin, ja ne on helppo luoda eyelinerilla. Näin piirrät ammattimaisen hämähäkinseitin silmiesi viereen.

Vaihe 1 – Piirrä viivoja pitkillä vedoilla

Piirrä kolme pidempää eyelinerin vetoa silmäkulmastasi. Voit piirtää ne pitkälle kohti ohimoasi ja poskipäätäsi.

Vaihe 2 – Yhdistä viivat

Yhdistä pitkät viivat pyöristetyillä pienemmillä viivoilla ja luo tasainen verkkokuvio. Levennä viivoja, jos haluat hämähäkinseitistä kestävämmän ja näyttävämmän, tai jätä ne ohuiksi, jolloin lopputulos on huomaamattomampi.

Look 2 – Kissa

Viikset ja kuono sopivat hyvin meikiksi, jos pukeudut kissaksi tai lepakoksi tai jos haluat meikata kasvoillesi hauskan halloween-ilmeen. Näin teet kaikkein helpoimman ja kevyimmän halloween-meikin.

Vaihe 1 – Piirrä kuono

Seuraa sieraimien muotoa ja piirrä viiva mustalla eyelinerilla nenän reunojen ympärille ja nenän kärjen alapuolelle. Piirrä sitten viiva suoraan nenästäsi suuhusi. Viimeistele meikki piirtämällä musta kolmio suoraan amorinkaareen.

Vaihe 2 – Piirrä viikset

Piirrä eyelinerilla harottavat viikset nenän alapuolelta kohti poskiasi. Tee viivojen ulommista päistä todella ohuita ja olkimaisia.

Look 3 – Klovni

Pelottava ja tyylikäs klovnimeikki on helppo luoda! Näin teet klovnimeikkisi pelkällä eyelinerilla.

Vaihe 1 – Piirrä kolmiot

Piirrä pitkäsivuiset kolmiot kulmakarvojen päälle ja täytä ne kokonaan eyelinerilla. Piirrä kolmiot kulmakarvojen keskikohtaan. Tee sitten samanlaisia mustia kolmioita silmiesi alle. Piirrä lopuksi pieniä pisteitä kolmioiden ylä- ja alapuolelle.

Vaihe 1 – Pidennä suutasi

Piirrä eyelinerilla viivat suupielistäsi kohti poskia. Se saa suusi näyttämään luonnottomalta ja leveältä. Voit käyttää vedenkestävää eyelineria, joka kestää paremmin lähellä suutasi, jos syöt tai juot tai jos haluat lisätä huulikiiltoa.

Jaa
Åsa Östergren, Kauneustoimittaja

Åsa on yksi KICKSin kauneusasiantuntijoista ja KICKS Magazinen päätoimittaja. Hänellä on monen vuoden kokemus kauneustoimittajana eri aikakauslehdistä, ja hän on työskennellyt ammattimaisena meikkitaiteilijana ja hiusstylistinä valokuvauksen parissa jo yli 15 vuoden ajan. Laajan kauneus- ja meikkausalan osaamisensa lisäksi Åsalla on myös vankka tietämys ihonhoitorutiineista, ja hän myös seuraa alan parhaita tuotteita.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiration/how-to-s/halloween-meikit-pelkalla-eyelinerilla

Tämä artikkeli on jaettu 3 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024