Hooded eyes – ammattitason meikkivinkit raskaille silmäluomille - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Hooded eyes – ammattitason meikkivinkit raskaille silmäluomille

Onko sinulla raskaat silmäluomet eli "hooded eyes", ja kaipaatko vinkkejä niiden meikkaamiseen? Tässä jutussa annamme vinkkejä erottuvan silmänrajauksen tekemiseen ja luomivärin levittämiseen raskaille silmäluomille.
Jaa

Onko sinulla raskaat silmäluomet, myös tunnettu nimellä ”hooded eyes”? Haluaisitko tietää, miten silmät kannattaa silloin rajata tai miten voit levittää luomivärin niin, että jälki on kuin ammattimeikkaajan siveltimestä? Lue tästä mahtavat vinkkimme! Saat tietoa niin raskaille luomille sopivista luomivärimeikeistä kuin siitä, miten rajaat silmäsi mahdollisimman tyylikkäästi. Ensin kuitenkin selitämme, mitä raskailla luomilla tarkoitetaan.

Mitä hooded eyes / raskaat silmäluomet tarkoittaa?

Ihmisten kasvot ovat erimuotoisia, ja samoin myös silmät. Silmille on annettu erilaisia nimiä niiden muodon mukaan. Esimerkiksi mantelinmuotoiset silmät muistuttavat nimensä mukaisesti muodoltaan mantelia, ja pyöreät silmät taas ovat niitä pyöreämmät. Englanniksi raskaisiin luomiin viitataan termillä ”hooded eyes”. Tällaisessa silmän muodossa silmän yläpuolella oleva iho on suhteellisen alhaalla ja peittää osan silmästä.

Eyeshadow like a pro: hooded eyes

Jos levität luomelle pohjustusvoidetta ennen luomiväriä, luomiväri levittyy helpommin ja lopputulos kestää pidempään. Seuraa sitten näitä ohjeita vaihe vaiheelta, niin saat upean lopputuloksen.

1. Katse eteen
Kun katsot eteenpäin luomiväriä asetellessasi, näet hyvin silmänympärysalueen ja sen, mihin luomiväriä tulee levittää. Tämä on erityisen tärkeää meikatessa raskaita luomia, joissa luomiväriä kannattaa levittää luomivaon yläpuolelle. Jos katsot alaspäin, voi olla vaikea nähdä, miten väri asettuu silmäluomelle.

2. Korosta luomivakoa
Aloita luomivärin levittäminen lisäämällä luomiväriä luomivakoon tavalliseen tapaan, mutta myös aivan luomivaon yläpuolelle. Sen jälkeen voit korostaa luomivakoa tai luoda illuusion erottuvasta luomivaosta levittämällä tummaa luomiväriä luomivakoon.

3. Lisää väriä
Voit myös lisätä värikkäämpää luomiväriä luomivakoon ja hieman sen yläpuolelle. Parhaan tuloksen saat käyttämällä litteää luomivärisivellintä ja painamalla sivellintä kevyesti silmäluomea vasten.

Näin käytät eyelineria jos sinulla on raskaat silmäluomet / hooded eyes

Silmien tarkkaan rajaamiseen on olemassa joitakin kikkoja, joita voi käyttää kaikentyyppisille rajausväreille. Voit valita klassisen rajauskynän tai nestemäisen eyelinerin. Tärkeintä on, että sivellin on teräväkärkinen. Seuraavassa kerromme vaihe vaiheelta, miten väri kannattaa levittää raskaille luomille.

1. Käytä peiliä

Saat hyvän yleiskuvan silmänympärysalueesta, kun käytät suurentavaa käsipeiliä ennen aloittamista. Näin näet helposti, mihin silmänrajausväri kannattaa sijoittaa. Jos sinulla ei ole käsipeiliä, kylpyhuoneen peili käy myös.

2. Piirrä ohut viiva

Jos haluat luoda vaikutelman siitä, että silmäluomesi näkyvät enemmän kuin ne oikeasti tekevät, yritä piirtää mahdollisimman ohut viiva. Paksu viiva pienentää ripsirajan ja silmäluomen välistä rakoa, jolloin silmä näyttää suljetummalta.

3. Tee rajaus ripsien tyveen

Kun rajaus on ohut ja lähellä ripsirajaa, silmäluomen näkyvä osa korostuu ja katse avautuu. Aseta peukalon yläpuoli poskiluuta vasten kättä vakauttamaan.

4. Tee pitkä siipi

Jos sinulla on raskaat luomet, rajauksen uloimman osan eli siiven voi tehdä tavallista pidemmäksi ja paksummaksi, jotta se näkyy. Voit tehdä tämän piirtämällä pienen viivan silmän ulkokulmasta päin ja yhdistämällä sitten yläosan ripsirajan uloimmasta osasta piirrettyyn viivaan. Täytä eyelinerilla, jotta siipi on paksu ja erottuva.

5. Viimeistele siistiksi

Luomiväri ja joskus myös ripsiväri saattaa varista ja päätyä silmien alle ja varastaa huomion taidokkaalta meikiltä. Siksi kannattaa käyttää meikkisivellintä ja poistaa sillä silmän alle varisseet meikkijäämät.

Silmämeikit

Beauty testit

Wing it! Löydä eyelinerisi
Mikä paletti olet? Löydä itsellesi se oikea
Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024