Kiharatutorial: Näin teet ihanat Bouncy Curls -kiharat kihartimella - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Kiharatutorial: Näin teet ihanat Bouncy Curls -kiharat kihartimella

Haluatko ihanan kimmoisat kiharat? KICKSin hiusstylisti näyttää vaihe vaiheelta, kuinka saat helposti romanttiset kiharat, jotka kestävät aamusta iltaan!
Jaa

Näillä tuotteilla onnistut:

 • Vaihe 1: Suojaa lämmöltä.
 • Vaihe 2: Kiharra kerroksittain.
 • Vaihe 3: Paranna kestävyyttä – anna viiletä.
 • Vaihe 4: Harjaa hiukset.
 • Vaihe 5: Kiinnitä hiuslakalla.

Vaihe 1 – Suojaa lämmöltä

Valmistele hiukset käyttämällä lämpösuojaa, jotta kuuma kiharrin ei vaurioita niitä. Useimmat lämpösuojat sisältävät myös hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, jotka vahvistavat ja pehmentävät hiuksia. Lämpösuojatuotteita on saatavana monessa eri muodossa, esimerkiksi suihkeena, voiteena ja öljynä. Valitse niistä juuri sinun hiuksillesi sopivin vaihtoehto.

Björn Axén Heat Styling Protection

Vaihe 2 – Kiharra kerroksittain

Jaa hiukset ja aloita kihartaminen alimmasta kerroksesta. Kiharra noin kahden sormen levyinen osio kerrallaan. Pidä kiharrin paikallaan, kunnes koko osio on lämmennyt. Aloita tyvestä ja pidä kiharrin pystyasennossa, jos haluat korkkiruuvikiharat. Pitämällä kiharrinta vaakasuunnassa saat sen sijaan pehmeän lainemaiset kiharat. Jätä latvat mielellään suoriksi, niin vaikutelmasta tulee huoleton. Jos haluat hiuksiin paljon volyymia, kiharra ne läheltä hiuspohjaa. Jättämällä hiukset jakauksen läheltä suoriksi saat boheemin retrotyylin. Huomioi kiharrussuunta kasvojen ympärillä. Jos haluat hiusten kaartuvan poispäin kasvoilta, kiharra ne taaksepäin. Jos sen sijaan haluat niiden putoavan otsalta, kiharra eteenpäin.

ghd Curve Creative Curl Wand

Vaihe 3 – Paranna kestävyyttä

Anna kiharoiden jäähtyä kunnolla ennen kuin kosketat niitä, jotta ne kestävät paremmin. Lämpiminä kiharat menettävät muotonsa helposti, jos niitä harjaa tai vetää. Suihkuta hiuslakkaa, jossa on kevyt tai keskivahva pito, sekä hiusten alle että päälle kampauksen kiinnittämiseksi. Varmista, että lakkaa tulee kiharoiden ympärille joka suunnasta, jotta ne kestävät mahdollisimman hyvin. Anna kuivua kunnolla.

Björn Axén Just Right Hairspray

Vaihe 4 – Harjaamalla luonnollinen ilme

Selvittämällä hiukset kunnolla harjalla tai sormin saat luonnollisemman ilmeen. Kun kiharat harjataan, ne sulautuvat kauniimmin yhteen. Mitä enemmän harjaat, sitä luonnollisemmat kiharoista tulee. Pidä pää mielellään alaspäin harjaamisen aikana, niin saat upeaa ilmavuutta ja ulotut kaikkiin suortuviin.

Björn Axén Detangling Brush

Vaihe 5 – Kiinnitä hiuslakalla

Viimeistele kestävä kampaus kiinnittämällä se lakalla. Jos haluat hienostuneen ilmeen, valitse kiiltoa antava tuote. Käyttämällä kuivempaa suihketta saat rantatyylin. Jos haluat vahvistaa kiiltoa tai kuivaa vaikutelmaa, käytä lopuksi kiiltoa antavaa suihketta tai kevyttä kuivashampoota.

Björn Axen Fixing Hairspray 

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024