Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään
Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.
Jaa

Aloita lämpösuojalla
Ennen aloittamista suihkuta kaikkialle hiuksiin lämpösuojaa, joka tuo hiuksiin hieman rakennetta. Kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla ilman suuttimia tai harjoja. 

Luo maksimaalista tuuheutta kihartamalla 
Kiharra hiukset kihartimella, volyymiraudalla tai papiljoteilla, jotta saat ne kohoamaan tyvestä. Suihkuta jokaiseen hiusosioon hiuslakkaa ja kierrä se papiljotille. Jos käytät kiharrinta, kiinnitä käsitelty kihara hiusklipsillä jäähtymisen ajaksi. Harjaa sitten hiukset suurella harjalla.

Tupeeraa ja luo runsautta
Tupeeraa hiukset tyvestä. Tee näin: Suihkuta hiuksiin hiuslakkaa. Tupeeraa päälaen hiukset kammalla. Aloita noin 10 sentin päästä tyvestä ja paina hiuksia varovasti tyveä kohti kammalla. Kun olet valmis, harjaa hiuksia kevyesti taaksepäin. Pidä päätä ylösalaisin ja suihkuta kuivashampoota hiuspohjaan ja hiusten pituuksiin noin puoliväliin asti. Hiero kuivashampoo hiuksiin sormin ja käännä pää takaisin ylös. 

Muotoile hiukset 
Harjaa kuivashampoo hiuksista pois ja viimeistele samalla tyyli. 

Kiinnitä lopuksi hiuslakalla, joka säilyttää tuuheuden pitkään.
KICKSiltä löydät laajan valikoiman hiustuotteita, jotka antavat hiuksille tuuheutta ja runsautta, esimerkiksi tuuheutta lisääviä shampoita, hiuslakkoja ja muotoiluvaahtoja, kuivashampoota, kihartimia, volyymirautoja sekä hiusharjoja, kampoja ja papiljotteja kaikkiin tarpeisiin!

Hiusten muotoilu

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024