Näin käytät ja levität Xlash-ripsiseerumia - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Weekend deal! Valikoidut tuotteet –20-30%, voimassa sunnuntaihin asti.

Näin käytät ja levität Xlash-ripsiseerumia

Ripset niin pitkät ja tuuheat, että ne lähes koskettavat kulmaluuta – kuulostaako tämä kaukaiselta haaveelta? KICKS kertoo kaiken Xlash-ripsiseerumista – miten se auttaa tekemään ripsistäsi pidemmät ja miten käytät seerumia parhaan lopputuloksen saamiseksi.
Jaa

Monille meistä silmät ovat tärkeä osa meikkausta ja ihonhoitoa, ja harvat asiat piristävät yhtä paljon kuin tuuheat ripset. Valitettavasti vain harvoille meistä on suotu luonnostaan pitkät ja tuuheat ripset. Siksi katseemme kohdistuvat ripsiseerumiin,joka tekee ripsistä luonnollisella tavalla pidemmät ja tuuheammat. KICKS kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Ruotsin myydyimmästä ripsiseerumista Xlash – miten se toimii ja miten sitä käytetään parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Miten Xlash-ripsiseerumi toimii?

Ennen kuin kerromme, miten Xlash-seerumia käytetään pitkien ja upeiden ripsien saavuttamiseen, voi olla hyvä tietää, miten ripsiseerumi toimii. Se edellyttää myös selitystä ripsien elinkaaresta. Jokaisella ripsellä on nimittäin yksilöllinen elinkaari, eli jokainen ripsi kasvaa eri tahtiin. Elinkaari alkaa aktiivisesta vaiheesta, jonka aikana ripset kasvavat nopeasti. Kun ne ovat saavuttaneet maksimipituutensa, karvatupet kutistuvat ja siirtyvät palautumisvaiheeseen. Xlash-seerumin ainesosat pidentävät kasvuvaihetta ja stimuloivat karvatuppia, jolloin ne tuottavat uusia karvasoluja ja lisäävät kasvua. Sisältää muun muassa biotiinia, kosteuttavaa hyaluronihappoa ja peptidejä. Yhdessä ne vahvistavat ripsiäsi ja tekevät niistä pitkät ja hyvinvoivat!

Miten Xlash-seerumia käytetään parhaan tuloksen saamiseksi?

Jotta ripsistäsi tulisi mahdollisimman pitkät, on tärkeää käyttää ja levittää seerumi oikein. Tässä käyttöohjeet vaihe vaiheelta.

 1. Puhdista kasvot ja varmista, että meikin ja ihonhoitotuotteiden jäämät on poistettu iholta huolellisesti ennen seerumin käyttöä.
 2. Levitä ohut kerros Xlash-ripsiseerumia yläripsien tyveen. Pyri levittämään tuotetta mahdollisimman lähelle ripsiä.
 3. Toista toimenpide kerran päivässä (mieluiten illalla ennen nukkumaanmenoa) 28 päivän ajan.

Kuinka usein Xlash-ripsiseerumia tulisi käyttää?

Xlash-ripsiseerumi tekee ripsistäsi paksummat noin kuukauden käytön jälkeen – 28 päivän, jos tarkkoja ollaan. Paras lopputulos saavutetaan, kun ripsiseerumia levitetään ripsien tyveen kerran päivässä 1–2 kuukauden ajan. Käytä Xlash-ripsiseerumia mieluiten iltaisin. Kun ripsistäsi on tullut tuuheammat ja pidemmät, seerumia ei tarvitse käyttää yhtä usein, vaan sitä levitetään 2–3 kertaa viikossa tuloksen ylläpitämiseksi.

Apua! Silmäripsiä irtoaa – onko se Xlash-ripsiseerumin sivuvaikutus?

Xlash-seerumin omien turvallisuustestien mukaan ripsien irtoamisesta ei ole raportoitu sivuvaikutuksissa. Ripsien irtoaminen on luonnollinen osa ripsien elinkaarta. Kun ripsi irtoaa, ripsen elinkaari alkaa alusta ja uusi ripsi alkaa kasvaa. Koska jokaisella ripsellä on yksilöllinen elinkaari, on epätodennäköistä, että menettäisit kaikki ripset samanaikaisesti. Jos kuitenkin koet, että ripsiäsi irtoaa enemmän kuin tavallisesti ja olet huolissasi, kannattaa kysyä neuvoa lääkäriltä, jotta muut syyt, kuten stressi, voitaisiin sulkea pois.

Jaa

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiration/how-to-s/nain-kaytat-ja-levitat-xlash-ripsiseerumia

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024