Opas: näin onnistut itseruskettavilla - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Opas: näin onnistut itseruskettavilla

Opas: näin onnistut itseruskettavilla

Nyt on itseruskettavien aika! KICKSin ohjeiden avulla loihdit ihollesi nopeasti ja kätevästi kesän upeimman päivetyksen – ilman katastrofeja.
Jaa

1. Aloita kuorinnalla

Kuori vartalon iho aina ennen itseruskettavan käyttöä – ja mieluiten useana päivänä perätysten. Kun kuorit ihon pinnalta ylimääräisen kuolleen solukon pois, fuskurusketuksestasi tulee varmemmin tasainen ja se myös kestää pidempään. Mikäli haluat päivettää kasvojasi, kuori iho kuorintalapulla tai -sienellä muutamana päivänä ennen itseruskettavan käyttöä.

2. Valitse oikea tuote

Mikäli olet ensikertalainen itseruskettavien kanssa, valitse helppokäyttöinen suihke. Se ”yltää” kaikkialle. Tai kokeile asteittain ruskettavaa tuotetta, jolloin voit itse säädellä päivetyksen intensiteettiä. Vaahto kuivuu nopeimmin ja sopii eritoten miehille, sillä se antaa tasaisen tuloksen ihon karvoituksesta riippumatta. Voiteet ja öljyt ovat omiaan kuivalle iholle. Ne myös antavat iholle ekstrahehkua.

3. Vinkit itseruskettavan levitykseen

Itseruskettavien tuotteiden levitykseen tarkoitetut välineet, kuten kintaat ja harjat, auttavat sinua saamaan mahdollisimman tasaisen lopputuloksen ilman kiusallisia laikkuja ja raitoja. Polvien, jalkaterien ja kyynärpäiden väristä tulee helposti muuta ihoa tummempi. Ongelmalta vältyt, kun levität näille kuivemmille ihoalueille vartalovoidetta ennen itseruskettavan käyttöä. Kynsien ja kynsinauhojen värjäytymisen estät suojaamalla ne huulirasvalla.

Jaa
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024