Halloween-meikki – Helpot meikit vaihe vaiheelta - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Muista kirjautua sisään nähdäksesi henkilökohtaiset tarjouksesi!

Vinkkejä helppojen halloween-meikkien tekemiseen

Muutamalla yksinkertaisella ja näppärällä niksillä luot ammattimaisen meikin halloweeniksi! KICKSin meikkitaiteilija Ebba esittelee omat helpot halloween-meikkinsä. Seuraa hänen meikkiopastaan vaihe kerrallaan!
Jaa

Meikkivinkki 1 – Söpöt aaveet

Helppo tapa valmistautua nopeasti halloweeniin on piirtää kasvoille salaperäisiä symboleja tai hahmoja. Näin luot kasvoillesi söpöjä aaveita kolmella helpolla vaiheella.

Vaihe 1 – Pohjustus primerilla

Aloita halloween-meikkisi tekeminen hyvällä meikkipohjalla. Levitä luomivärin pohjustusvoidetta niihin kohtiin kasvojasi, joille piirrät kuvioita tai aaveita, jotta väri tarttuu niihin voimakkaammin ja myös kestää paljon paremmin.

Vaihe 2 – Piirrä kuvioiden muoto silmänrajauskynällä

Piirrä aaveen muoto valkoisella tai neonsävyisellä kajalkynällä. Täytä koko kuvio huolellisesti värillä. Aaveet voivat olla erikokoisia, ja voit halutessasi piirtää värillä vain pari hahmoa poskellesi tai vaihtoehtoisesti monta aavetta eri kohtiin kasvojasi.

Vaihe 3 – Piirrä rajat nestemäisellä eyelinerilla

Kehystä aaveet nestemäisellä mustalla kajalkynällä. Voit myös valita vedenkestävän eyelinerin, joka kestää hyvin koko halloween-juhlinnan ajan. Jos et ole täysin tyytyväinen piirtämiisi rajoihin, voit korjailla niitä helposti meikinpoistoaineella käyttämällä vanupuikkoa tai pientä ohuetta sivellintä.

Vaihe 4 – Maalaa suu ja silmät

Rajaa lopuksi silmät ja huulet samalla nestemäisellä mustalla eyelinerilla. Vaihtele aaveiden muotoa siten, että niistä tulee hieman erilaisia. Hienoimmat aaveet saat piirtämällä niille suuren suun ja pienemmät silmät.

Meikkivinkki 2 – Valuvat veripisarat

Huulista virtaavien pelottavien veripisaroiden piirtäminen on helpompaa kuin luuletkaan! Näin saat karmivat veritippasi näyttämään aidoilta.

Vaihe 1 – Piirrä ääriviivat

Rajaa huulet terävällä huultenrajauskynällä, joka on samansävyinen kuin valitsemasi huulipuna. Aloita amorinkaaren keskeltä ja piirrä symmetrinen "M" jatkaen kohti ulkonurkkia. Aloita sitten alahuulen keskikohdasta ja piirrä rajaus ulospäin. Kun aloitat rajauksen suun keskeltä, on helpompi saada aikaan symmetrinen muoto.

Vaihe 2 – Täytä huulipunalla

Levitä huuliin huultenrajauskynän sävyistä huulipunaa. Sinun kannattaa valita pitkäkestoinen long lasting -tuote saadaksesi huulien väristä mahdollisimman kestävän.

Vaihe 3 – Piirrä pisarat

Piirrä punaisella huulikynällä pisaroita, jotka valuvat huuliltasi alaspäin. Täytä pisarat kokonaan punaisella värillä. Piirrä sen jälkeen hieman kiiltoa pisaroihisi valkoisella kajalkynällä. Valon heijastusta jäljittelevä kiiltoefekti saa pisarasi näyttämään kolmiulotteisilta.

Jaa
Åsa Östergren, Kauneustoimittaja

Åsa on yksi KICKSin kauneusasiantuntijoista ja KICKS Magazinen päätoimittaja. Hänellä on monen vuoden kokemus kauneustoimittajana eri aikakauslehdistä, ja hän on työskennellyt ammattimaisena meikkitaiteilijana ja hiusstylistinä valokuvauksen parissa jo yli 15 vuoden ajan. Laajan kauneus- ja meikkausalan osaamisensa lisäksi Åsalla on myös vankka tietämys ihonhoitorutiineista, ja hän myös seuraa alan parhaita tuotteita.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiration/how-to-s/vinkkeja-helppojen-halloween-meikkien-tekemiseen

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti