Hiusöljy - näin saat tuotteesta kaiken hyödyn irti - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään
WOW-efekti hiusöljyn avulla

WOW-efekti hiusöljyn avulla

Hiusöljy on yksi hiustenhoitorutiinin tärkeimmistä elementeistä, kun tavoitteena on suojata sekä tehokosteuttaa hiuksia. Seuraavaksi opastamme sinua hiusöljyn käytössä, jotta saat siitä kaiken hyödyn irti!
Jaa

Tuntuvatko hiukset kuivilta ja karheilta? On kenties aika kokeilla uutta keinoa hiusten elvyttämiseksi. Yksi parhaista tavoista lisätä kiiltoa hiuksiin on käyttää hellävaraista hiusöljyä. Hiusöljystä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, joista suosituimpiin kuuluvat arganöljy, risiiniöljy ja kookosöljy. Kerromme lisää hiusöljyn hyvistä ominaisuuksista sekä opastamme, miten hiusöljyä käytetään pehmentämään ja lisäämään kiiltoa hiuksiin.

Mitä hyötyä on hiusöljyn käyttämisessä?

Hiusöljystä on paljon hyötyä hiustenhoitorutiinissasi. Se hoitaa, syväkosteuttaa sekä suojaa hiusten rakennetta. Tämän vuoksi voidaan todeta, että pitkällä tähtäimellä hiusöljy vahvistaa sekä edistää hiusten terveyttä. Mikäli käytät hiustenmuotoilulaitteita, kuten suoristusrautaa, kiharrinta tai hiustenkuivaajaa, hyödynnä hiusöljyä lämpösuojan ohella välttämään hiuksiin kohdistuvia vahinkoja.

Miten hiusöljyä käytetään? Me opastamme sinua!

Hiusöljyn käyttötapa vaikuttaa suuresti lopputulokseen. Nyt opastamme sinua vaihe vaiheelta, miten käytät tuotetta oikein ja saat kutrisi säteilemään!

Pohjusta hiukset

Haluamastasi lopputuloksesta riippuen, hiusöljyä voi levittää sekä kuivaan, että märkään tukkaan. Lisäksi hiusten harjaaminen voi helpottua, kun levität hiusöljyä kosteaan tai märkään tukkaan. Samoin lämpösuojaa sisältävää hiusöljyä kannattaa levittää märkiin hiuksiin ennen muotoilulaitten käyttöä. Sen sijaan hiusöljystä on myös hyötyä kuivissa hiuksissa, mikäli kaipaat lisäkiiltoa tai suojaa ilmansaasteilta.

Käytä käsiä apunasi

Mikä on paras tapa levittää hiusöljyä? Kädet tietysti! Ota 2-3 tippaa hiusöljyä, lämmitä sitä kämmentesi välissä ja levitä se hiusten latvoihin.

Levitä hiusöljyä hiuspohjaan

Hiusöljyn levittäminen hiuspohjaan voi tuntua huonolta ajatukselta sen rasvaisesta koostumuksesta johtuen. Huolenaiheena saattaa olla se, että hiusöljy tekee hiuspohjastakin rasvaisen. Näin se ei kuitenkaan välttämättä ole, sillä hiusöljy voi rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa. Hiusöljy siis kosteuttaa myös hiuspohjan ihoa ja edistää sen hyvinvointia.

Huolehdi latvoista

Hiusten latvat kuivuvat ja katkeilevat muita hiuksia nopeammin. Se johtuu siitä, että juurikasvu on uutta hiusta, joka on paremmassa kunnossa latvoihin verrattuna. Hiusöljyn levittäminen latvoihin siis kosteuttaa kuivia hiuksia, mikä tekee tukasta heti terveemmän näköisen.

Minulla on vaaleat hiukset, mitä hiusöljyä minun kannattaa käyttää?

Hiusöljyn valitseminen blondeille hiuksille saattaa olla haastavaa. Tämä johtuu siitä, että monet öljyt ovat tummasävyisiä ja voivat pitkällä käytöllä värjätä hiuksiasi. Suosi siis kevyitä ja läpinäkyviä öljyjä, mikäli sinulla on ohuet ja vaaleat hiukset.

Hiusöljyt

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024