Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tähtien meikkiartisti: ”Meikki antaa itseluottamusta!”

Buxomin meikkitaiteilija Ash K Holm meikkaa tähtiä Hollywoodissa, ja hänen vakioasiakkaitaan ovat muun muassa Kim ja Khloe Kardashian. Hän kertoo KICKSille kuumimmista trendeistä punaisella matolla.

Mitkä meikkitrendit ovat kuumimpia punaisella matolla juuri nyt? – Juuri nyt silmämeikissä näkyy paljon värejä. Kauniissa silmämeikissä on jujuna luomivärin laittaminen oikeaan kohtaan.  Esimerkkinä on pinkki luomiväri, joka hyvä juhlaväri ja superkaunis, jos sitä laitetaan vain silmän sisä- tai ulkonurkkaan. Värin laittaminen vain silmän alle on myös erittäin trendikästä. Suosittua on myös 90-luvun supermallityyli, jossa on neutraali pohja, nudenväriset huulet ja mattaruskea luomiväri, kuten Filthy Rich -sävy. Punaiselle matolle tarvitaan tietenkin myös paljon ripsiväriä!

Buxom tunnetaan parhaiten suosituista huulikiilloistaan ja huulipunistaan. Mitkä ovat sinun omia suosikkejasi? – Minulla on kaksi suosikkia: Full-On Lip Cream sävyssä Dolly ja Full-Force Plumping Lipstick sävyssä Goddess ovat molemmat värejä, joissa on tyyliini sopiva pohjasävy. Käytän niitä molempia paljon asiakkailleni. Kun pohjustuksena käytetään Plumpline Lip Lineria, voidaan jokaiselle räätälöidä oma täydellinen sävynsä.

Buxom on juuri julkaissut uuden Xtrovert Mascara -ripsivärin. Kerro lisää siitä! – Se on upea! Se on ensimmäinen valintani, kun haluan luoda dramaattisen irtoripsityylin. Se antaa paljon tuuheutta ja pituutta yhdellä vedolla ilman, että minun pitää lisätä montaa kerrosta. Lisäksi se taivuttaa ripsiä todella hienosti, ja ne pysyvät taivutettuina koko päivän! Pidän myös siitä, että se kestää pitkään ja pysyy hyvin, vaikka se ei olekaan vedenkestävä.

Mitkä ovat parhaat vinkkisi yksinkertaiseen, kauniiseen arkimeikkiin? – Hyvällä pohjalla, jossa on heleyttä, yhdellä kerroksella ripsiväriä ja huulikiillolla pääsee pitkälle. Tuo heleyttä Divine Goddess Luminizerilla tai huurteisen sävyisellä luomivärillä. Pidän myös yksivärisestä trendistä, jossa samaa sävyä lisätään silmiin, poskiin ja huuliin. Siihen käytän mielelläni Wanderlust PrimerInfused Blush -poskipunaa, jossa on mukana pohjustusvoide, sekä silmille että poskille.

Mitä meikki merkitsee sinulle? – Rakastan sitä, että saan asiakkaani tuntemaan itsensä kauniiksi meikillä. Meikki antaa itseluottamusta! Tulen onnelliseksi, kun näen työni saavan ihmiset loistamaan.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti