Ekspertin vinkit: näin löydät oikean peitevoiteen - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
Ekspertin vinkit: näin löydät oikean peitevoiteen

Ekspertin vinkit: näin löydät oikean peitevoiteen

Peitevoide on meikkipussin taikasauva,joka saa tummat silmänaluset ja ihon punoituksen katoamaan. KICKSin kauneustoimittaja Åsa auttaa sinua löytämään sopivan tuotteen – ja antaa parhaat vinkit sen käyttöön!
1
Jaa

Mikä peitevoide on paras tummille
silmänalusille?

– Väsymyksen merkit saat parhaiten häivytettyä nestemäisellä valoa heijastavalla peitevoiteella. Se kätkee tummuuden ja kirkastaa ihoa ilman että lopputulos näyttää pakkelilta tai kertyy ryppyihin. Valoa heijastava koostumus saa koko silmänseudun näyttämään virkeämmältä. Jos silmänaluset ovat todella synkät, valintani on lohenpunainen peitevoide. Punaista, keltaista ja oranssia sisältävä lämmin sävy neutraloi vihreää, sinistä ja liilaa – vivahteita, jotka kavaltavat univajeesi.

Miten peitän parhaiten näpyt ja punoittavat ihoalueet?


– Tähän tarkoitukseen valitsen yleensä ihonsävyisen peitevoiteen. Mikäli punoitus on voimakasta, väriä korjaava keltainen tai vihreä tuote on paras. Suuret punoittavat alueet saat kätevästi peittoon nestemäisellä tuotteella tai kellertävällä pohjusteella. Punaiset näpyt ja selkeästi erottuvat verisuonet on helpointa piilottaa maksimaalisen peittoasteen omaavalla voiteella. Ole tarkkana, ettei voide ole liian vaalea. Se pikemmin korostaa kuin kätkee.

Millä värillä häivytän pigmenttiläiskät?


– Aprikoosiin vivahtava tuote neutraloi ikääntymisen tai auringon aiheuttamia rusehtavia pigmenttiläiskiä. Parhaiten onnistut, kun levität peitevoiteen pigmenttiläiskälle ennen meikkivoidetta. Tällöin lopputulos on mahdollisimman lähellä ihonväriäsi.

Tuleeko peitevoide meikkivoiteen alle vai päälle?


– Se riippuu siitä, mitä olet peittämässä. Tummille silmänalusille kannattaa levittää ensin meikkivoide, jotta näet kuinka paljon on vielä peitettävää. Kun tarvitset mahdollisimman korkeaa peittävyyttä, esimerkiksi punaisena helottavan finnin kätkemiseksi, levitä peitevoidetta sekä meikkivoiteen alle että päälle.


Miten varmistan peitevoiteen pysyvyyden?


– Puuteri on pysyvyyden salaisuus. Kun meikin viimeinen vaihe on puuterointi, myös peitevoiteen pysyvyys on taattu. Mattapuuteri on paras vaihtoehto, kun olet peittänyt näppyjä. Valoa heijastava puuteri sopii hyvin silmien alle.

1
Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331